vrtna traktorska kosilnica

Vrtna traktorska kosilnica je super pripomoček

Vrtna traktorska kosilnica je kot super igrača, ki izjemno dobro kosi, vi pa sedite na njej in jo vozite. Kakovostna Honda vrtna traktorska kosilnica enostavna za uporabo je lahko vaš najboljši in najljubši pripomoček, ki vam bo vsak teden pomagal pri košenju trave na vašem vrtu ali travniku in zelenici ter v velikih parkih. Idealna je tudi za golf igrišča, ker lahko pokosi res velike površine, hkrati pa je tako okretna, da je dobra kosilnica tudi za majhne površine. Uporabite jo lahko tudi za sadovnjake in nasade.

vrtna traktorska kosilnica

Vrtna traktorska kosilnica kosi travo in jo hkrati zbira v zbiralnik za sabo. Nato to travo zgolj stresete na kompost in z njim pognojite vrtove ali cvetlice in gredice, lahko tudi drevesa. Ta vrtna traktorska kosilnica ima zelo učinkovit ter zanesljiv 4 taktni motor, zato je izjemno močna in premaga vse razdalje ter tudi marsikateri klanec.

Kar se tiče višine košnje trave, lahko nastavite kakor želite in bo trava vedno enako visoka, če jo boste redno kosili, kar s tako kosilnico res ne bo težko. Nič več ne bo napora in potenja na vašem vrtu, sploh, če je zelo obširen ter razgiban. Prihranili si boste veliko časa in energije, če jo boste imeli doma ali v podjetju.

Honda vrtna traktorska kosilnica je zelo moderna in inovativna in ima veliko nastavitev ter elektronike, med drugim tudi USB režo za naprave. Narejena je izjemno ergonomsko za dolgotrajno vožnjo. Na njej sedite kot na konju ali motorju. Sedež je zelo udoben in z naslonjalom za hrbet ter z naslonjali za roke. Kar se tiče menjalnika ima izjemno lahke prehode in je tudi enostaven za uporabo. Če se slabo vidi, pa lahko uporabite močne žaromete z led svetlobo, ki so varčni in ne porabijo dosti energije.

Za vožnjo in upravljanje ima okreten in ravno prav velik volan, da se počutite, kot bi bili v avtu. Vendar je z njim kosilnica res dobro vodljiva. Na njem pa so še številne druge funkcije, ki jih potrebujete za delo s kosilnico.

Njena velika prednost je v tem, česar druge ročne kosilnice ne zmorejo, da lahko mulča. Ker ima močan motor, lahko naredi mulčanje zelo učinkovito in s tem naredite lahko tudi dober kompost. Tako boste zaraščeno območje dobro pokosili ter odstranili korenine in grmovja ter mlada drevesa in hkrati ga pognojili, da bo rasla super lepa trava.

Vrtna traktorska kosilnica je udobna in zanesljiva ter preprosta za uporabo in boste z njo imeli super uporabniško izkušnjo. Ker ni poceni, boste gotovo lahko zanjo dobili kakšen popust, če se pozanimate o tem. Se pa splača, ker vam res olajša delo in življenje ter prihrani čas.