apartmaji golte

Apartmaji golte so idealno smučišče in prenočišče

Apartmaji golte so na več kot 1500 metrov in je smuka tam res prijetna, zimska idila, ki je neponovljiva. Kakovostni in urejeni apartmaji na Golteh so urejeni res domače in moderno hkrati, dobro osvetljeni in ogrevani ter nudijo krasno zatočišče po naporni smuki in če ste mokri, se boste posušili ter ogreli. Dejansko so vsi apartmaji golte neposredno zraven smučišča, ki so oddaljeni do njih le nekaj sto metrov. Tudi parkirate lahko pod apartmaji. Te počitnice bodo ne glede na dolžino, eno noč ali nekaj dni, nepozabne.

apartmaji golte

Klasični in moderni apartmaji golte s precej veliki, raztezajo se na večji površini kot povprečna stanovanja, zato so izjemno udobni in prostorni. Vendar apartmaji golte ne nudijo plačila s turističnimi boni, pri njih pa boste morali ostati 4 dni, ker je to njihova zahteva, da vas res pogostijo dobro, kot se zagre.

Bodite pozorni na to, da je za bivaje v teh apartmajih treba izpolnjevati pogoje pct-ja. Apartmaji golte so zraven hotela Montis, kjer lahko dobro jeste, če vam ni do tega, da bi si sami kuhali. Tam imajo tudi dober welnes program, s katerim vas bodo razvajali. To si res lahko privoščite za sebe in si naredite uslugo, da ste bolj zdravi in zadovoljni. Tako majhen kraj, pa tako velika in širokogrudna ponudba. Ta kraj morate obiskati zaradi osebnega vzdušja in super smuke. Imajo tudi žičnico.

V takih krajih je stik z naravo res pristen. Skušajo vam pomagati, da se povsem odklopite in pozabite na zunanji svet, dokler se ne vrnete spet domov in nazaj v civiliziran svet. Edino, kar je tukaj res moderno, je tehnologija in pa apartmaji, ki so po zadnji modi in usklajeni v ekološkimi smernicami. Tam se boste počutili kot doma in hkrati boste v divji naravi, ki vas bo renovirala. Tak odklop je resnično koristen in vam bo pomagal se obnoviti.

Rate this post