parni čistilci

Parni čistilci očistijo stvari brez kemikalij in razkužujejo

Parni čistilci so posebne naprave podobne sesalnikom. Vendar pa parni čistilci delujejo na pritisk in na vročo paro, ki jo proizvajajo med čiščenjem vseh trdnih površin. Tako očistijo površine samo z vodo brez čistil kar je super za vse alergike, otroke in domače ljubljenčke. Površina bo res dobro očiščena in tudi hkrati razkužena, s tem pa se boste izognili virusom in bakterijam v vašem domu ali pisarni. Tako boste imeli dom in pisarno čista ter varna, da se ne boste okužili in ne boste zboleli.

parni čistilci

Parni čistilci so zelo različni za razne uporabe in namene ter za razne ljudi, ki si izberejo tisto, kar jim najbolj ustreza. Lahko izberete ročni parni čistilec, ki ga držite v roki in je najmanjši in z njim čistite vse, steklo, umivalnike, tla, stene, ogledala, okna, pulte in podobno. Prednost tega čistilca je v tem, da čisti precej nežno in je primeren tudi za bolj občutljive površine.

Če pa bi radi večjo moč čiščenja, izberite večje parne čistilce. Večji parni čistilci zgledajo podobno kot sesalniki, le da so namenjeni parnemu čiščenju površin, ki so trdne. Vsi parni čistilci čistijo površino do čistega, kar pomeni, da odstranijo umazanijo, prah in tudi maščobo. Z njimi lahko očistite  vse nedostopne predele v kopalnici, tudi WC školjko in radiatorje na primer, tuš kabino in bide.

Ti čistilci imajo tudi druge priključke, kot na primer parni likalnik. Njihov prednost je, da povsem očistijo površino brez kakšnih koli kemikalij. Rezervoar za vodo le ločen od samega čistilca, zato ga lahko med delovanjem polnite in vam ni treba prekiniti čiščenja. Ti čistilci imajo tudi vgrajeno otroško varovalo, da ga otroci ne morejo aktivirati.

Za tiste, ki pa bi radi čistili tla bolj elegantno in z lahkoto, pa je pokončni čistilec na paro, ki ga vozite po tleh in z enim zamahom oziroma z enim prehodom očisti tla do čistega s paro.

Rate this post