električni skiro xiaomi

Katere so pomembne izboljšave za električni skiro xiaomi

Električni skiro xiaomi vas bo gotovo navdušil, ker ima nove in bolj sodobne modele na trgu, zato poglejte xiaomi električni skiro na tej povezavi, da se boste seznanili z novostmi. Če pogledamo model PRO ima domet kar 45 km s tem, da je njegov motor močan kar 300 W. Na razpolago je še drugi električni skiro xiaomi z malo šibkejšim motorjem in odmetom do 30 km, kar je tudi zelo dobro za skiro. Tudi drugi modeli so možni za nabavo, se pa med seboj največ razlikujejo po moči motorja in baterije, s tem pa tudi, koliko lahko naenkrat prevozite z enim polnjenjem ter seveda kakšna je končna hitrost, ki jo s tem skirojem lahko dosežete.

električni skiro xiaomi

Električni skiro xiaomi spada med priznane blagovne znamke visoke kakovosti, kateri zaupamo. Njena prednost je, da so skiroji cenovno ugodni in dostopni več ljudem. Tako si lahko prevozno sredstvo skoraj vsak privošči za službo ali v šolo ali pa za tiste, ki imate težave pri hoji. Skiro je tudi super izbira za to, da ste na svežem zraku in s tem, ko ne kurite neobnovljivih virov energije, ohranjate planet za bodoče generacije.

Novosti, ki so bile izvedene za električni skiro xiaomi, so predvsem na nosilcu za blatnik, katerega so ojačali. Posodobili so tudi elektroniko in kable, ki so bolj varni in zanesljivi, kot kdaj koli prej. K temu pa pripomore tudi hlajenje, ki je bistveno boljše.

Za električni skiro xiaomi so izdelali tudi boljše pnevmatike, da je vožnja z njimi še bolj udobna, ker so napihljive. Tudi so bolj zdržljive, zato jih ne bo treba menjati prav pogosto, kar je super novica, ker to lahko naredijo najbolje na servisu, če nimate doma pravega orodja, se tega raje ne lotevajte sami, ker lahko poškodujete pnevmatiko in okvir skiroja.

Na skiroju so namestili tudi bolj vidne in močnejše luči, da ste bolj varni v prometu. Več je tudi odsevnikov, ki so nujni ob straneh, da so vas opazi. Kar se tiče zaslona, je veliko bolj pregleden in funkcionalen, kot prej. Z vsemi temi izboljšavami je ta skiro eden najboljših na trgu in najbolj kvalitetnih za zmerno  ceno, kar vas bo gotovo še bolj navdušilo.

Rate this post