vinilne-talne-podloge

Vinilne talne podloge za vsak dom

Vinilne talne podloge uporabljamo kadar urejamo stanovanjske ali hišne prostore. Vinilne talne podloge se izkažejo skorajda v vseh prostorih.

Vinilne-talne-podloge

Stranke uporabljajo vinil v kopalnicah, jedilnicah, dnevnih sobah in bolj obremenjenih površinah kot so pisarniške površine. Vinilne podloge so lahko narejene iz različnih materialov in barv, ki vam polepšajo vaš dom ter se zlijejo z vašo okolico pohištva. Vinilne talne podloge so vzdržljive in lahke za vzdrževanje saj vam omogočajo dolgo življenjsko dobo brez potrebnih skrbi. Hoja po teh čudovitih in preprostih podlogah je prijetna in tiha. Če imate v vaših prostorih vlage in ste v dilemi vas bo vinil prepričal s svojo odpornostjo na vlago saj vinilnim talnim podlogam vlaga ne pride do živega.

Tla so večkrat mokra in umazano, ko pride do otrok in hišnih ljubljenčkov, ki radi delajo nered in iščejo pozornost. Vinilne talne podloge vas bodo pustile brez skrbi, saj so vodoodporne in se zlahka očistijo raznovrstnih madežev. Še ena izjemnih lastnosti vinila in vinilnih talnih podlog  je, da je zelo odporen na praske in močnejše udarce direktno na površino. Življenjska doba vinila traja tudi do 20 let ob pravilnem vzdrževanju, njihova montaža in cena pa je dostopna velikemu krogu uporabnikov. Zaradi svoje preproste zgradbe in izdelave, lahko z malo znanja vinilne podloge položite sami ali pa se odločite za profesionalno montažo vinilnih podlag. Vinilne talne podloge se lahko namešča na različne načine. Polaganje talnih oblog na klik je metoda, ki se uporablja za neravne površine ali polaganje na obstoječe površine saj so tanjše in nudijo mehak občutek pod nogami. Lepljenje vinilnih podlog pa je metoda polaganja debelejših vinilnih plošč, ki ustvarjajo trd občutek. Vinilna talna podloga je prava izbira tudi za polaganje v prostorih, kjer je nameščeno talno gretje vendar morate biti previdni, da temperatura gretja ne presega 25 stopinj. Če vase niste sigurni, lahko delo prepustite strokovnjakom, ki bodo delo opravili pod dogovorjenem času.

Rate this post