učenje hipnoze

Kaj vam prinese učenje hipnoze v žilvjenju?

Učenje hipnoze za marsikoga predstavlja tabu, misli, da ga bo hipnotizer uspaval in izkoristil. Hipnoza je dejansko vse, vsak stavek, ki ga drugemu spregovorimo ali drugi spregovorijo nam ali pa slike, ki se nam prikažejo. Zato je učenje hipnoze koristno, ker gre za programiranje sebe ali drugih za pozitivne stvari, ki jih dosegamo v življenju. Če smo od okolice, staršev in šole negativno hipnotiziran, potem se moramo samo hipnotizirati drugače, v uspeh.

učenje hipnoze

Naj se še tako čudno sliši je učenje hipnoze velika prednost pred drugimi, ki so zdresirani in hipnotizirani klasično, ker taka oseba sebe programira tako, da je  s seboj zadovoljna in da dosega velike uspehe ter cilje v življenju, ker njena podzavest v to verjame, saj je hipnotizirana v to smer. Zato nezavedno človeka ves čas usmerja ravno v uspeh, v cilje in doseganje nemogočega.

Učenje hipnoze vam bo odprlo poti v zasebnem in poslovnem  svetu in to takoj. Na tečaju se boste učili obvladovanja sebe in kako pozitivno izkoristiti moč hipnoze za sebe ter za druge bližnje in prijatelje. Lahko je to tudi vaš posel, ker boste dobili certifikat kot usposobljen hipnotizer. Kaj dejansko to je? To je zelo usmerjeno razmišljanje in v miru da sami sebe prepričate ter se programirate za uspeh, več denarja, zdravja, sreče, partnerske odnose, družino in podobno.

V Sloveniji v našem jeziku učenje hipnoze izvaja dr. Aleksander Šinigoj, čudovita in izjemno uspešna oseba, ki vam bo dala veliko znanja ter olje do življenja. Ne misliti, da človek v krizi ne more biti uspešen, nasprotno, takrat je največ priložnosti le najti jih he treba in k temu pomaga tudi samo hipnoza. Če vam ne gre dobro v življenju in bi radi naredil preboj, morate nekaj narediti konkretnega, ali iti na konkreten tečaj in plačati več denarja kar pomeni, dam silite resno, ali sami pljuniti v roke.

Najhitreje se do cilja pride tako, da si omislite pravega učitelja, ko ste vi tudi pripravljeni. Zato je učenje hipnoze tak dobrodošlo, ker je dr. Šinigoj res pravi učitelj, ki je pomagal že na tisoče ljudem po vsem svetu, saj ne predava samo v naši mali deželici ampak širom sveta z najbolj priznanimi in uspešnimi učitelji na svetu. Slediti in se učiti od takega človeka je nekaj najboljšega, kar si lahko omislite, ker tega v šolah ne učijo in največ ljudi na svetu prav tega ne zna, kako biti uspešen. Ni čudno da je na svetu tako kot je.

Poglejte si videje, ki so brezplačni o učenju hipnoze za kaj sploh gre in boste vdeli, d vi dejansko to delate že vsak dan vendar na povsem napačen način, zato nimate velikih uspehov. Učenje hipnoze na pravi način pa vam bo dalo pozitivne rezultate takoj in vse življenje. Ko boste to enkrat znali, boste uspešni vedno pa še drugim boste lahko pomagali. Na vas je odločitev, ali boste tarnali nekje in čakali na boljše čase ali pa sami v roke vzel svojo usodo in uspeli.

Dejansko ima vsak človek ti dve izbiri in vse ostalo je samo izgovor, ki je lahka pot, da človek ničesar ne naredi, saj je tako res najlažje. Težje je delali ni vložiti soj trud za uspeh. Vendar gre svet v to smer, samo delovni bodo uspešni, ostali bodo ostali brez vsega.

Rate this post