Smiljan Mori, znan podjetnik

Kako kaj poznate znane osebe pri nam, posebej  kakšne avtorje knjižnih uspešnic ali kakšne znane podjetnike? No če mene bi kdo to vprašal, bi rekla, da sem na tem področju malo zgubljena. Ampak včasih, ko slišiš kakšno ime in priimek pa ga poznaš, veš da si že slišal za njega. Prav tako je to Smiljan Mori, nekaterim neznan človek oziroma osebnost, drugi pa ga poznajo, kot zelo znanega govornika. Vem, da vam sedaj ni nič znano, sploh ne veste kdo je to, ampak v nadaljevanju bomo podjetnika, ki smo mu lahko vzgled na kratko predstavili, da bomo vsi vedeli kdo je ta gospod, ki ga omenjam.

Smiljan Mori je preprost človek, nekoč je bil mlad preprost fant, ki še ni vedel, kako bo znan danes pri svojih letih. To pomeni, da lahko vsi v življenju uspemo, če imamo to željo in voljo. Samo neke cilje moramo imeti in se tega zavedati. Smiljan Mori je rekel, da moraš imeti željo in motivacijo za uspešnost. Pravi, da je motivacija najbolj pomembna v svojem življenju. Danes je, kot sem že zgoraj napisala znan podjetnik ter avtor knjižnih uspešnic ter seveda motivacijski govornik. V svojem življenju je uspel samo z motivacijo, ker to je nekako nujno, če res hočete nekaj doseči. Poleg tega morate biti zagnani, saj drugače vam vse lahko pade v vodo, kot se temu reče. Morate vedet, da so tudi padci in vzponi, na vse morate bit pripravljeni, ko nekaj hočete doseči.

smiljan mori

Zakaj vam vse to pišem? Zato, ker vsak bi rad v nečem mogoče uspel, ampak nima mogoče prave motivacije. Smiljan Mori pravi, da ima nekaj trikov za motivacijo. Če on ne bi imel motivacije, ne bi vsega dosegel, kar je do sedaj v svojem življenju. Tudi moramo vedeti, da je vse v naši glavi. Glava je tista, ki jo moramo nekako usmerjati in voditi. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj, boste ogromno izvedeli kako se česa lotiti in kaj Smiljan Mori vam priporoča.

Večinoma, samo poudarja motivacijo, ampak če malo pomislimo, je res najbolj pomembna v življenju. Najbolj pomembno je tudi kako se sami motiviramo, ali rabimo kakšno pomoč glede same motivacije. Najprej si bi morali to razčistiti, da nam sploh lahko uspe in začnemo ustvarjat zadane cilje. V svoje cilje je tudi treba večkrat vložit ogromno energije in prav tako moraš biti dovolj zagnan. Ker brez vsega tega nam ne bo nič uspelo. Smiljan Mori je vse to ime, da je uspel in še sedaj motivira sebe, svoje zaposlene ter druge, ki mu prisluhnejo. Ko boste videli, da se približujete svojem cilju, ki ste si ga zadali, boste res zadovoljni in boste ugotovili, da je motivacija bila res tista ta prava, ki vas je vodila do svojega uspeha. Od Smiljana Mori se res lahko vsi ogromno naučimo, ampak res mu morate prisluhnit in verjeti v njega.

Tudi ogromno je v naši glavi, to si nisem jaz izmislila ampak Smiljan Mori. Iz svoje okolice je dobro, da odstranite negativneže, sebe pa vedno postavite povsod na prvo mesto. Mogoče se vse sliši zapleteno, ampak je vse mogoče, če le poskusiš.