tisk jumbo plakatov

Kaki potekata naročilo in tisk tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov vam naredijo v podjetju Magma Media. Vpadljivi plakati so najboljši jumbo plakati, ki bodo ujeli pozornost vaših bodočih kupcev v le nekaj sekundah. Nima smisla, da so polni nepotrebnega besedila: z jedrnatim sloganom, estetsko in privlačno celovito grafično podobo in dobro izpeljanimi kontrastnimi učinki se lahko vtisnejo v spomin vsakemu, ki jih vidi le enkrat. Za vse tiste, ki pa se bodo mimo vašega jumbo plakata peljali vsak dan, pa lahko plakat pomeni opomnik na vaš izdelek, ki se lahko hitro usidra v njegov spomin.

 tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov lahko naročite pri njih, ponujajo pa tudi možnost montaže na različnih lokacijah v Sloveniji. Ker je njihova mreža lokacij raznolika in pokriva različna območja, lahko, če se vam to zdi smiselno, po poteku določenega obdobja na eni lokaciji, jumbo plakat tudi premaknete na drugo lokacijo. Tisk jumbo plakatov vam naredijo v treh delovnih dneh, lahko pa tudi hitreje, vi samo sporočite svoje želje. Pri Magmi se zavedajo, da v oglaševanju šteje hitrost, zato so tri korake pred konkurenco. Tisk jumbo plakatov poteka na formatih: 4000 mm x 3000 mm, 5040 mm x 2380 mm, 1400 mm x 2000 mm. Če vam nobena izmed teh velikosti ne ustreza, se lahko dogovorite za velikost po vaših željah.

Tisk jumbo plakatov pri Magmi Media poteka na kvaliteten blueback papir, ki se odlikuje z vodoodpornostjo in tako zagotavlja dolgotrajno obstojnost in dolgo življenjsko dobo jumbo plakata. Takšen jumbo plakat je tako primeren za uporabo v zunanjem okolju in bo uspešno kljuboval vsem vremenskim neprilikam, ki jim bo sčasoma izpostavljen. Če vas zanima cena vašega jumbo plakata, pošljite povpraševanje s kontaktnim obrazcem in poslali vam bodo informativno ponudbo brez obveznosti, v kateri bodo že všteti stroški poštnine. Pri njih lahko dobite kvalitetne jumbo plakate že od 1,5 EUR + ddv/m2! Pošljite jim neobvezno povpraševanje in z veseljem vam bodo odgovorili z informativno ponudbo.