srebrni uhani

Srebrni uhani za vsako priložnost

Uhani so priljubljen kos nakita, ki ga nosi večina žensk. Poleg zlatih uhanov, so srebrni uhani prav tako priljubljeni za nošenje. Srebro namreč spada med najbolj zaželen material, kar se tiče izdelave nakita. Nakita lahko vaš outfit popestri in postavi na višji nivo. Zelo malo žensk je mnenja, da za vsak dan ne potrebujejo vsaj enega kosa nakita in uhani so uvrščeni precej visoko, saj so enostavni za nošenje. Največja njihova prednost je, da se jih, če so manjši, lahko nosi dnevno in jih ni treba sneti, ko greste pod tuš ali spati.

srebrni uhani

Vrste uhanov

Srebrni uhani so priljubljena vrsta uhanov, saj so cenejši od zlatih, vseeno pa so narejeni iz kakovostne kovine. Srebro je namreč cenjeno in pristaja k različnih stilom. Za vsakdan so najbolj primerni preprosti in manjši srebrni uhani, ki vas popestrijo, niso pa glavni fokus vašega outfita. Potem pa so tu še srebni uhani, ki so praviloma večji in bolj vpadljivi. Take uhane največkrat vidimo na posebnih priložnostih kot so poroke, praznovanja in podobno. Veliki uhani pridejo v različnih oblikah. Lahko so viseči, okrogli ali na splošno masivni. Lahko imajo dodane kristalčke, zaradi katerih se še bolj zasvetijo ob svetlobi.

Kdaj izbrati srebrne uhane?

Srebrni uhani največkrat pašejo osebam, ki imajo hladen podton kože. To pomeni, da jim na splošno bolj pašejo oblačila, ki imajo hladen ton. V takih primerih je v barvi več modre kot rdeče barve. Nasprotno osebam, ki imajo topel ton kože, bolj pašejo zlati kosi nakita. Osebe, ki imajo nevtralni ton kože pašeta obe barvi. Vsak pa bo zase najbolj vedel, ali mu pašejo zlati ali srebrni kosi nakita. V primerih, ko niste prepričani, ali vam bolj paše zlata ali srebrna, se morate videti v obeh primerih. In tista barva, ki vas bolj poživi, tista barva je bolj primerna za vaš tip kože.