smrekovo mazilo uporaba

Smrekovo mazilo – uporaba, ki sega v obdobja starodavnih ljudstev

Preizkusite smrekovo mazilo, uporaba je tako vsestranska, da vas bo to zagotovo presenetilo. Kako uporabljati smrekovo mazilo si preberite na www.smrekovit.si. To vsestransko mazilo je produkt podjetja Smrekovit. Začetki podjetja segajo v leto 1990, ko je njegov ustanovitelj Ivo Konc izdelal prvo smrekovo mazilo. Sprva je bil razlog za izdelavo mazila v osebnih zdravstvenih težavah, ki jih je z uporabo mazila uspešno lajšal. Nato pa se je proizvodnja mazila razširila. Ves ta čas pa so si pri podjetju prizadevali za spremljanje pozitivnih učinkov smrekove smole in tako razvijali svoj produkt. V tistem času je bilo to tudi v tem delu Evrope prvo znano smrekovo mazilo, uporaba se je šele nato razširila.

 smrekovo mazilo uporaba

Kaj je smrekovo mazilo?

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik je Smrekovit izdelek z najdaljšo tradicijo. Izdelan je iz 100% naravnih sestavin, 75% od teh pa je celo ekološke pridelave. Ta odstotek je v splošnem precej visok. Glavna sestavina, ki jo mazilo vsebuje je smrekova smola. Pozitivni učinki smole iglavcev so dobro poznani praktično po vsem svetu in v različnih kulturah. Skozi zgodovino so jih uporabljali že stari Grki pa Perzijci in ameriški Indijanci, seveda pa je vsekakor bilo to sredstvo v zdravilstvu poznano že davno pred tem. Številni uporabniki zatrjujejo, da je za smrekovo mazilo uporaba zelo pozitivna, navajajo pozitivne učinke na zdravljenje išiasa, trna v peti, bolečin v želodcu, bolečinah v grlu, glivicah na nohtih in še marsikaj. O tem pričajo tudi mnenja uporabnikov in zadovoljnih strank, ki jih lahko beremo na spletni strani podjetja. Vsekakor je produkt vreden preizkusa.

Slovenski izdelek

Poleg vseh pozitivnih učinkov, dejstva da gre za naravni produkt, ki uporablja visok delež ekološko pridelanih sestavin, pa je smrekovo mazilo Smrekovit tudi lokalen izdelek. Smrekovo mazilo uporaba smrekove smole neguje kožo, tako površinsko kot globinsko. Poleg tega pa krepi njen obrambni mehanizem. Spodbuja obnovo in prekrvavitev. Izdelano je na maščobni osnovi.

Ker je izdelano iz naravnih sestavin se ni potrebno bati, da bi morebitne kemikalije povzročale stranske učinke, vendar pa je vseeno potrebno nekaj pozornosti, saj imajo nekateri ljudje lahko alergijsko reakcijo na smrekovo smolo, kar je sicer redko vendar se lahko zgodi. Če zase že veste, da spadate v to skupino potem se je izdelku potrebno odpovedati. V splošnem pa je mazilo zelo varno. Za smrekovo mazilo, uporaba je preprosta. Večkrat dnevno v tankem sloju nanašajte na želeni predel in pustite učinkovati. Zaradi maščobne osnove je idealno za uporabo pri masažah.

Kaj lahko še kupite za kastno zdravje

Podjetje Smrekovit pa ima v svoji ponudbi še kar nekaj izdelkov, ki so produkt naravnih danosti. Za močnejši učinek se priporoča smrekovo mazilo + uporaba Smrekovit obloge. Oblogo enostavno namažite z mazilom in položite na želeni del. Tako se zagotovi stalna absorbcija v kožo. Obloga je izdelana iz 100% bombaža ter na poseben način obdelana s poliuretanskim premazom. To zagotavlja, da koža diha. Smrekovit oblogo pa lahko namažete tudi s smrekovo kremo in še povečate učinkovitost.

Smrekova krema Smrekovit 365 je še en od produktov podjetja Smrekovit. Vsem izdelkom podjetja Smrekovit je skupno, da so izdelani iz smrekove smole iz slovenskih gozdov. Kot že omenjeno so izdelki naravni in pa tudi ročno izdelani. Učinki vseh izdelkov so zaradi uporabe smole enaki, razlika men njimi pa je v lastnostih in načinu uporabe. Izdelki so certificirani s certifikatom BIO Slovenija in VEGAN Slovenija. Smrekovo mazilo, uporaba je bolj natančno opisana na spletni strani podjetja Smrekovit, vam bo zagotovo prineslo pozitivne učinke.

Rate this post