razkužilo za roke

Razkužilo za roke in površine

Za higieno moramo vedno skrbeti, posebej za naše roke. Roke bi si morali vedno redno umivat, posebej pa še sedaj v tem času, ko razhaja korona. Zato pa moramo v tem času še posebej skrbeti za čistočo vseh površin ne samo naših rok. Površine danes vsi razkužujejo z raznimi razkužili, prav tako lahko tudi roke. V vseh prodajalnah in drugih prostorih so danes nastavljena razkužila za roke. Razkužilo za roke naše roke res razkuži vseh bakterij, ki so se nabrale. Ampak redno razkuževanje rok nam omogoča, da se ne bomo tako hitro okužili z virusom, ki nas je doletel.

Ne moremo nič, kaj nas je doletelo, samo se moramo držati ukrepov in si redno razkuževati roke. Razkužilo za roke lahko danes kupite povsod. Dobro je imeti tudi kakšno malo flaško vedno kje s sabo. Čeprav so danes nastavljena povsod, nikoli ne veš kdaj ga boš potreboval. Razkužilo za roke lahko kupite tudi v večji količini in si nalijete v majhne stekleničke. Prav tako, če imate doma kakšno dejavnost ali trgovino mogoče gostilo, morate čistit površine z razkužilom. Lahko uporabite isto razkužilo, kot za roke.

razkužilo za roke

Razkužilo za roke mora vsebovati nek del alkohola, da res učinkuje. Saj samo alkohol lahko uniči bakterije, ki se nabirajo na naših rokah ter prostoru. Razkužilo za roke je danes postalo kar nuja in še lep čas bo tako. Zato skrbite, da si redno razkužujete roke v vseh prostorih, ko vstopite in prav tako izstopite. Doma pa si dobro umijte roke, če ste mogoče alergični na razkužila. Nekateri pravijo, da dobijo suhe ali razpokane roke. Jaz ga ogromno uporabim in še nisem imela problemov. Mislim pa, da ni tako kot si to nekateri predstavljajo oziroma govorijo. Razkužilo za roke ni neka kaprica ampak nam lahko samo pomaga, da bodo naše bakterije uničene na površinah in rokah.

Rate this post