pergole

Katere pergole so za vse vremenske razmere?

Pergole so izdelane posebej kakovostno in domiselno ter dizajnersko prilagojeno vsaki hiši posebej, saj jih izdeluje priznano slovensko podjetje, z dolgoletno družinsko tradicijo. Kakovostne ekološke pergole za vse vremenske razmere so izdelane iz lesa in kovin, ter opremljene z lamelami, ki jih lahko na daljavo odpirate in zapirate po želji. Tako postane pergola lahko zgoraj zaprta in nepropustna za dež ter sneg, zaščiti vas in teraso ali vrt, poleti pa jo lahko odprete, da vas obsije sonce, vendar ne preveč, ko je premočno jo enostavna priprete toliko, kolikor vam ustreza.

pergole

Pergole so vseh velikosti in oblik, ker se jih povese prilagodi vašim željam, okusu in stavbi, da so najbolj možno učinkovite. Najbolj so uporabne za to, da niste ves čas zaprti v prostorih, stanovanju ali bloku, da lahko greste na svež zrak v vsakem vremenu, neglede na to, koliko in kaj pada, pred vsem vas bo zaščitila. Če je zaprta, vas bo ščitila še pred vetrom in lahko tudi ogrejete z IR paneli, pa boste imeli pravo pravcato terasno ali vrtno domovanje na svežem zraku za zabave ali družinska srečanja in kosila, morda peko pice ali česa drugega.

Lesene pergole so povsem ekološke in naravne, zelo so trdne in vzdražljive, nekateri jih imajo raje, ker je les povsem naravne in topel, izraža neko mehkobo in toplino. Drugi imajo raje kovinske pergole, morda zardi drugačnega izgleda ali prepričanosti, da so trdnejše od lesenih, kar ni resnica, enako so vzdržljive. Dejansko je izbira pergol odvisna od vaše odločitve in morda tudi od zunanjega izgleda hiše, ali stavbe, običajno gredo k podjetjem in poslovnim stavbam bolj kovinske, k hišam, ki imajo kaj lesenega na sebi pa bolj lesene.

Na vrt ali teraso pa bost verjetno postavili lesene pergole, ker tja tak najbolj sodijo in os najlepše. Barve pa lahko izbirate katere koli ustrezajo vam in stavbi ter stilu pročelja.