pakiranje

Hitro in učinkovito pakiranje vaših izdelkov pri podjetju Malaja

Podjetje Malaja, bolj natančno si o njih lahko ogledate na njihovi spletni strani www.malaja.info je podjetje, ki se ukvarja s pakiranjem različnega blaga po naročilu. Njihova primarna dejavnost je namreč pakirni center za spletne trgovine, ki upravlja storitev pakiranja za druge spletne trgovine. Njihovo poslanstvo je zagotavljanje pomoči podjetjem, ki si prizadevajo s spletno prodajo prodreti tudi na tuje trge. Podjetje Malaja bi lahko opisali kot nekakšnega mentorja oziroma ambasadorja drugim podjetjem pri odpiranju novih trgov v EU.

pakiranje

Pri podjetju Malaja so mnenja, da je Slovenija država z odlično lego in je tako lahko povezovalni pakirni center med zahodom in vzhodom. V kolikor ste podjetje, ki bi vam tak način pošiljanja izdelkov ustrezal, vam v podjetju Malaja ponujajo pakiranje in pošiljanje paketov za enako ceno kot to ponujajo dostavne službe. Cena za pakiranje je možna že od 0,59€ na paket. Pri podjetju Malaja vam zagotavljajo, da bo z njimi dostava vaših paketov strankam hitrejša in hkrati še cenovno ugodna. Vaše izdelke tako seveda za vas tudi skladiščijo.

Na tej točki pa se verjetno sprašujete kako celoten potek deluje. Prvi korak je, da svoje izdelke dostavite podjetju Malaja, nato pa jim vsak dan pošljite seznam naročil, ki morajo biti obdelana. Povezave lahko tudi avtomatizirate, da je postopek še bolj hiter in učinkovit. Vsa naročila spakirajo še isti delovno dan. Še zadnji korak pa je, da pakete izročijo dostavljavcu, ki jih nato dostavi na želene naslove.

V kolikor stranka paketa ne prevzame, pa se ta varno vrne nazaj v skladišče podjetja Malaja. Poskrbijo, da se takšne in podobne stvari uredijo hitro in brez zapletov. Podjetje sestavlja izkušena in odlično utečena ekipa. Vsak dan se trudijo, da je njihovo delo čim bolj učinkovito in, da paketi zanesljivo pridejo v roke naslovnikov. Izberite podjetje Malaja, ki vam bodo olajšali zadeve s pakiranjem in poskrbeli za celovito storitev.

Rate this post