nova-pametna-ura-Apple-Watch-ura

Nova pametna ura Apple Watch

Nova pametna ura Apple Watch je najnovejši Applov izdelek in trenutno najsodobnejša Apple ura na tržišču, ki je v prodaji od letošnje jeseni. Z novo aplikacijo Sleep bo nova pametna ura Apple Watch lahko spremljala vaš spanec. V aplikaciji boste lahko pregledovali analizo svojega spanca v preglednici. Lahko boste analizirali svoj vzorec spanja za pretekli teden dni, poleg tega pa boste imeli na voljo še merilnik pospeška Apple Watch, ki bo zbiral podatke o vašem gibanju, na podlagi katerih boste razbrali, ali ste budni ali spite.

Ne le, da boste z njeno pomočjo lahko razbrali količino spanja v preteklem tednu in spremljali točne čase, ko ste zaspali, nova pametna ura Apple Watch vas bo tudi opomnila, da jo je potrebno napolniti, in sicer takrat, ko zmogljivost baterije pade pod 30 %.

nova-pametna-ura-Apple-Watch

Nova pametna ura Apple Watch je tako kot njene predhodnice vodoodporna, a tokratna različica je tudi v tem pogledu izboljšana. Z njo boste torej lahko plavali v bazenih in se zabavali v tistih vodnih športih, kjer je količina vode manjša. Poleg tega boste lahko med drugim tudi izmerili raven kisika v krvi, aplikacija pa vas bo opozorila, ko bo nasičenost kisika padla pod predvideno raven.

Nova pametna ura Apple Watch je hitrejša in zmogljivejša od svojih prejšnjih različic, saj se lahko pohvali z novim procesorjem. Omogočala bo tudi hitrejši brezžični prenos, s tem pa bo dosežena večja zmogljivost brezžične povezave in mobilnost.

Nova pametna ura Apple Watch temelji na najsodobnejši programski opremi Watch OS7. Njena nadgradnja pa bo poleg aplikacije Sleep ponujala tudi nove funkcije. Lahko boste na primer delili prilagojeni videz prikazovalnika ure z drugimi uporabniki. Bo pa nova pametna ura Apple Watch lahko spremljala še druge oblike vadbe, kot je npr. ples, omogočala pa bo spremljanje pogostosti umivanja rok, kar je v današnjih časih še kako pomembno in aktualno.

Rate this post