Nizke cene in black friday 2020

Vsako leto praznujemo tako kot tudi letošnje leto black friday 2020. To je dan, kateri je poln razprodaj in trgovine s tekstilom, obutvijo ta dan izkoristijo, tako da na svoje storitve in produkte dajo zelo nizko ceno in velike popuste. Torej, prvi od glavnih razlogov, zakaj je udeležba priporočljiva, so zelo veliki popusti, pri katerih boste lahko privarčevali. Seveda – med letom so popusti v trgovinah tudi prisotni, vendar black friday 2020 ima še druge namene. Dokaj pogost namen trgovin je, da bi se znebili čim prej sezonskih oblačil in obutev, ki jim ležijo na poti, da bodo imeli dovolj prostora za nove pošiljke, torej novo ‘robo’, ki bi jo radi postavili na prodajne police in ponudili kupcem.

black friday

Black friday 2020 razprodaje so sicer samo en dan v letu, vendar pa so razprodaje večkrat na leto (zimske in poletne razprodaje), ki pa trajajo kar 14 dni, lahko pa se tudi zavlečejo do 60 (več kot 60 dni pa ne smejo trajati, te se pa morajo začeti pred drugim delovnim ponedeljkom v mesecu, saj tako zapoveduje Zakon o varstvu potrošnikov).

Zaradi black friday 2020 razprodaj ljudje tudi brezglavo kupujejo stvari, ki si sicer sploh ne potrebujejo, vendar se jim zaradi tako nizkih cen zdi, da so deležni kupiti ta izdelek. Velik vpliv na tako brezglavo in nepotrebno nakupovanje ima tudi gneča, zato je bolje počakati nekaj časa, dokler se prva gneča ne umiri, da se lahko v miru sprehodite skozi različne trgovine in znižana oblačila ter obutve kupite po zelo znižani ceni. Naj bo black friday 2020 priložnost za premišljen nakup. Zimske razprodaje so že proti koncu, poletne razprodaje se bodo pravkar začele, zato jih nikar ne pozabite ali pa zamudite izkoristiti za nakup kakovostnih stvari po zelo nizkih cenah. Obiska black friday 2020 razprodaj ne boste nikakor obžalovali, le po pameti nakupujte, preudarno in denarnici prijazno.