Mikrovalovne pečice

Sodobna kuhinja enostavno ni popolna brez mikrovalovne pečice, pri Miele so vam na voljo v dveh izvedbah: kot fiksno vgrajeni v nišo ali kot prostostoječi aparati. S svojim brezčasnim dizajnom in inteligentnimi filozofijami upravljanja se harmonično vključijo v podobo vaše kuhinje. Hkrati pa poskrbijo za udobno in hitro pripravo vašega toplega obroka, na katerega lahko počakate kar iz svojega naslonjača.

Podjetje Miele vam ponuja izjemno široko ponudbo modelov z različnimi značilnostmi opreme, zato si brez problema izberite takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal. Poskrbite za popolno homogenost dizajna v vaši kuhinji: mikrovalovne pečice Miele, ki imajo upravljalno polje na zgornji strani, se harmonično vključijo med druge vgradne aparate Miele. Njihova namestitev zato omogoča popolno fleksibilnost pri načrtovanju kuhinje. Vrata aparata se tako kot pri vgradnih pečicah odpirajo navzdol. Ker njihovo upravljanje poteka na zgornji strani, je v notranjosti aparata več prostora. V kolikor pa vam ustreza bolj klasična in preizkušena oblika pa lahko izberete mikrovalovno pečico SideControl, ki se lepo ujame z drugimi vgradnimi aparati – upravljanje pa je klasično, ob strani. gradne aparate SideControl lahko navpično kombinirate z drugimi vgradnimi aparati Miele ali jih namestite posebej. Vrata pečice se udobno odpirajo v stran. Ne glede na to, ali načrtujete novo kuhinjo ali želite zamenjati aparat v obstoječi kuhinji: mikrovalovne pečice Miele lahko vgradite v vse običajne vgradne niše. Prostor, ki vam je na voljo, pri tem vedno optimalno izkoristite: različni aparati imajo različno velike notranjosti in ustrezno prilagojene vrtljive krožnike.

 

Obogatitev vsakdanjega kuhanja

Vam nepotrebno umazana posoda ob kuhanju predstavlja nadlego? Mikrovalovna pečica je prava rešitev za vas. Ampak zakaj? Pomislite koliko posode porabite za segrevanje kozarca mleka. Sedaj mleko lahko preprosto segrejete v vašem kozarcu in naslednji trenutek že uživate v toplem napitku. Namreč vaša mikrovalovna pečica Miele že samo z delovanjem mikrovalov zmore več, kot ste si verjetno predstavljali: na primer segreje kozarec mleka, vkuha marmelado, stopi čokolado, skuha zelenjavo, odtaja ribe ali pomaga olupiti mandlje. Njena zmogljivost pa se kaže tudi v pripravi hrustljavih jedi. Z vgrajenim kvarčnim žarom lahko skuhana živila še popečete ali pa ga uporabite za pečenje in pečenje na žaru. Slastno lahko spečete na žaru tudi toast, zelenjavo ali škampe ter obogatite zelenjavni narastek z okusno sirovo skorjico. Torej, kaj še čakate? Zagotovite si mikrovalovno pečico po vašem okusu še danes in se prepustite udobju v pripravi vaših jedi na vsakem koraku.