Magister ekonomije

Nekaterim končni študij ni dovolj in se odločijo še za nadaljevanje na magisterij. Če se tudi vi odločate za nadaljevanje šolanja, potem je magisterij za ekonomijo popolna odločitev za vas, katero lahko najdete na fakulteti za pravo in poslovne vede Kataloškega inštituta v Ljubljani. Če vas zanima kaj več in bolj podrobneje o tej fakulteti ali njenem programu za magister ekonomije, si lahko več preberete na njihovi spletni strani, saj je to res eden zelo dobrih študijskih programov, ki traja dve leti in je sestavljen po pravilih bolonjskega procesa, da lahko po končanem šolanju nadaljujete še kaj v tujih državah, po celi Sloveniji in ostalih državah Evropske unije. Ker šolanje ni tako dolgo vam bo čas hitro minil in se ne boste dolgočasili, saj bo dovolj učenja in prakse.

Ko se konča magister ekonomije dobite naziv magister ali magistrica poslovnih ved in je nadgradnja univerzitetnega programa. Z tako izobrazbo boste lažje dobili boljše poklicne kariere v katerih boste lahko uživali. Na voljo boste imeli veliko poslovnih vod v katere se boste lahko spustili. Magister ekonomije prav tako temelji na spodbujanju etičnega odločanja, javnega nastopanja, samostojnega in skupinskega dela, znanja poslovne angleščine ali drugega tujega jezika, izbiri ostalih predmetov, sodelovanju v mednarodnih izmenjavah in prav tako ponuja veliko knjižnico z področji kot so podjetništvo, etika, prva,a filozofija, finance in ekonomija.

Če želite magister ekonomije, potem se nikar ne zadržujte in se čim hitreje odločite za to, saj vam bo prineslo veliko novega znanja in možnosti dobre službe. Magister ekonomije vam bo prav tako zagotavljal poklic v tujini kar je danes nepogrešljiv profil v poslovnem svetu. S tem študijem res ne boste nič izgubili, saj traja samo dve leti. Če imate mogoče še kakšna vprašanja le pokukajte na njihovo spletno stran ali pa jih kontaktirajte, saj vam bodo z veseljem pomagali pri novih odločitvah.