karnise

Karnise lahko naročite po naročilu

Nekoč so na vsaki hiši, na vsaki okni bile obešene zavese. Ljudje so prav uživali ob nakupu zaves, prav tako so se šli kateri ima lepše. Danes so zavese nekako šle od mode, če lahko temu tako rečemo. Ampak se pojavljajo vedno več nazaj na naša okna, če ne drugega vsaj tiste, ki zvečer potegnejo čez okna, da se ne vidi v notranje prostore. Ampak, če se odločimo nazaj za zavese rabimo tudi karnise, kar jih nima nihče več doma. Poleg tega tiste so že stare, danes se dobijo prav lepe moderne, ki popestrijo naš prostor. Tudi karnise po naročilu danes dobite, tako, da se ne rabite sekirat, če imate malo večjo okno ali balkon.

karnise

Zaves ne moremo imet, če nimamo karnise. Ker karnise nam služijo zato, da na njih obesimo naše zavese. Malo so zavese nekako postale pozabljene, ampak začele so se nazaj pojavljati. Tudi same karnise so postale prav zanimive, nam lepo polepšajo prostor. Naredijo vam jih po vaših merah, to pomeni po naročilu, kot sem že omenila. Nimamo danes vsi istih oken, prav tako ne moremo sami karnis rezat, kot smo to delali nekoč. Saj so karnise danes drugačna, se močno razlikujejo od tistih nekoč.

Poglejte na spletno stran zgoraj kako lepe karnise vam ponujajo. Izberete lahko med različnimi, zato bo mogoče izbira malo težja, kot je bilo od začetka videti. Karnise lahko namestimo sami, če imate doma vrtalnik. Če ga sami nimate vprašajte soseda, pa vam bo posodil za par lukenj, ki jih morate zvrtati. Namestite jih lahko na strop ali na steno nad oknom. Ni nujno, da imate moderne zavese, lahko si omislite samo tiste dolge, da vam prostor zatemnijo. Vseeno kakšne zavese boste imeli, morate imet karnise. Ne morete zaves obesit samo na okno ali steno. Karnise so pomembne za zavese.

Rate this post