Najnovejši Honda avto

Avtohiša Žibert je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Honda. Honda avto je eden izmed boljših avtomobilov po svetu.

honda avto

Nudijo vam nova vozila Honda, katera si lahko pridete ogledati v avtohišo, kjer vam jih tudi predstavijo. Prodajajo tudi rabljena vozila, ki so preverjena ter pregledana in pripravljena za takojšnjo testno vožnjo. Če se zgodi, da se vozilo pokvari, ali je z njim karkoli narobe, se lahko ustavite pri njih, kjer vam nudijo celovito vzdrževanje in servis vozil. Testno vožnjo lahko opravite tudi z novimi vozili, vendar se morate za to predhodno dogovoriti.

Honda Crosstar

Honda Crosstar je hibridni Honda avto, ki prinaša tako varnost kot prilagodljivost. Je SUV avto, ki je eleganten in mišičast z značilno sprednjo masko, dobro preglednost nad okolico. Avto je zelo prostoren, ter ima značilne ‘magic seats’, ki se lahko spustijo in povečajo prtljažnik.

Honda CR-V

Lahko izbirate med med dvema modeloma VTEC bencinskim motorjem in hibridom. Oba imata na voljo varnostne, prostorske in funkcionalne rešitve. Izbirate lahko med elektro motorjem v kombinaciji z bencinskim ali ekonomičnim VTEC turbo bencinskim motorjem. Honda avto CR-V ima nov varnostni sistem SENSING, ki skrbi, da je vsaka vožnja varna in brezskrbna. Informacije o stanju na cesti pridobi iz  radarjev in kamer, ima tudi senzorje za samodejno zavijanje.

Honda E

Povsem novi električni avto, ki je oblikovan v retro načinu. Navdih oblike je prvi model Honde Civic. Honda avto se polni izjemno hitro, saj ga na postajah za polnjenje lahko napolnimo že v 30 minutah, na domačem polnilcu pa v 4-5 urah. Notranjost je prostorna za 4 odrasle osebe, urejena je sodobno in moderno. Ima tudi veliko prostora za noge

Honda Civic

Je eden izmed najbolj priljubljenih modelov Honda. Je športni avto z veliko turbo močjo. Poleg zunanjosti, je notranjost avtomobila tudi športna.

Vozila Honda so ena izmed najbolj priljubljenih vozil, zato lahko hitro postane naša prva izbira. Novi modeli ponujajo nove in izboljšane možnosti in zmogljivosti, poleg tega pa še vedno ohranjajo nekaj značilnost starejših modelov.

 

Rate this post