bivalni kombi

Ali je bivalni kombi boljša rešitev od avtodoma

Bivalni kombi je super rešitev za vaše počitnice. Iz vašega kombija ali iz novega se lahko naredi bivalni kombi tako, kot bi imeli avtodom, le da so cene nekoliko ugodnejše in imate tudi več izbire ter si lahko notranjost uredite po svoje. Sicer obstajajo neki tipični načrti, kako je najbolje navaden kombi spremeniti v bivalnega, se pa vse da dogovoriti razen kakšne stvari, ki ne bi bila smiselna, potratna ali nevarna, na kar vas bodo seveda inženirji opozorili.

bivalni kombi

Bivalni kombi vas bo osvobodil vseh spon in obveznosti ter zapovedi, ki so zadnje čase vse bolj ostre. Tam boste lahko jedli in spali kadar hočete in šli kamor hočete, ne da bi se kdo v vas vtikal. V kombiju boste lahko delali hrano, spali, imate tudi dnevno sobo in stranišče. V njem je hladilnik pa plini in razsvetljava, tudi klimo imate lahko, če želite, le povejte mojstru, da naj jo namesti, ker je montaža brezplačna.

Bivalni kombi je lahko v več velikosti, odvisno je, ali ste sami, v paru ali imate družino in koliko vas je ter ali želite imeti večje udobje. Za večje družine in večje udobje nabavite največji kombi. Načrtovalec vam bo predstavil nekaj načrtov, kako lahko opremi vaš kombi, izbrali boste tisti načrt, ki vam je všeč. Če pa bi imel kaj po svoje, bo tudi upošteval.

Bivalni kombi ima lahko tudi internet in televizijo, samo naročite pri mobilnem operaterju, da vam omogoči te storitve. Sicer ne lovi povsod, tam kjer so antene, vendar je to v bližini kampov, v kampih ali blizu naselij in avtocest je to več ali manj dobro pokrito.

Če niste gotovi, kaj bi raje imeli, kombi za bivanje ali avtodom, premerjajte oba, kako zgledata znotraj, ter kakšna je cena za enega in za drugega. Avtodom lahko tudi najamete in ga preizkusite, kombi pa imajo gotovo tudi kakšnega na razpolago za vožnjo in preizkus.

Rate this post