električni mopedi

Električni mopedi so vozila prihodnosti

Električni mopedi so praktična, enostavna a vseeno zmogljiva vozila. Električni mopedi so zagotovo vozila prihodnosti. Pri podjetju Tromox se zavedajo, da gre razvoj mobilnosti v smeri elektrike. Električni motorji so se izkazali za odlično rešitev. Z njimi lahko hitro in brez težav pridemo na določen cilj, hkrati pa poskrbimo, da je vpliv na okolje čim manjši. Podjetje Tromox je ekskluzivni uvoznik za električne motorje pri nas. Električni skuterji in mopedi podjetja Tromax odlikuje kakovost in veljajo za njihov vrhunski produkt. Ponašajo se tudi z odličnimi specifikacijami. V ponudbi imajo za vsakega nekaj, saj vedo, da so okusi in želje različne. Mopedi so tudi prilagojeni različnim željam in potrebam. Več si lahko ogledate v njihovi pestri ponudbi na spletni strani. Vsekakor boste našli nekaj zase.

 električni mopedi

Podjetje Tromex vam poleg električnih motorjev ponuja tudi razne druge motorje in skuterje in avtodome. So uvoznik za najrazličnejša vozila. električni mopedi so primerni za vožnjo po različnih terenih. Eden od zmogljivejših je električni motor Ukko, pameten in lahek motor nove generacije. Je zelo tih, vendar v sebi skriva veliko moč. Visoko zmogljiv motor omogoča, da boste pospešek hitro začutili. Nameščeni ima lahko tudi dve kameri. Električni motor Ukko lahko dosega hitrost tudi do 93kkm/h. Podjetje Tromox vam ponuja tudi aplikacijo s katero boste lahko natančno spremljali podatke o vašem motorju. Vidite lahko stanje akumulatorja pa tudi splošne podatke. Tako boste natančno vedeli koliko je napolnjena baterija, koliko dosega ima in podobno.

Ker so električni mopedi okolju prijazno vozilo, lahko ob nakupu pridobite tudi subvencijo Eko sklada. Po nakup in registraciji vozila oddate vlogo ter po približno treh mesecih prejmete odločbo o sofinanciranju. S strani Eko sklada pa v roku dveh mesecev dobite nakazilo. Električni motorji so vedno bolj priljubljeni. So praktični, lažji in okolju bolj prijazni. Če tudi vas zanima nakup se pozanimajte pri podjetju Tromox in izberite svojega.

Rate this post