apartmaji Golte

Apartmaji Golte že čakajo na vas

Bliža se pomlad, ki je naravnost odličen letni čas za pohajkovanje po skritih (in manj skritih) kotičkih Slovenije. Zakaj se letos ne bi odpravili na Gorenjsko – Apartmaji Golte so naravnost odlična izbira, ne glede na to, ali potujete sami, v paru, z družino ali pa kopico prijateljev. Nikar ne zapravljajte lepih sončnih pomladnih dni z ležanjem na kavču, temveč se raje podajte na aktivno raziskovanje Gorenjske, z izhodiščem na Golteh.

Pomlad vabi v naravo

Še malo in lahko bomo rekli, da smo vstopili v pomlad. Ja, to je tisti letni čas, ko vse cveti, brsti, v zraku je omamen vonj cvetlic (če nimate te nesreče, da ste alergični na cvetni prah – v tem primeru malce manj uživate v pomladi), živalice se prebujajo iz zimskega spanja … Vse to težko doživite v polnosti, če ste zaprti v hladne in turobne zidove mest, kjer lahko vonjate zgolj izpušne pline avtomobilov in, če imate srečo, za največ uro ujamete kakšen sončni žarek. Le zakaj bi torej ostajali v mestu, če pa vas narava vabi medse? Rezervirajte si en teden za aktivno preživet čas v naravi, pa naj bo to na sprehodih, kolesarskih turah, morda se preizkusite v kakšnih vodnih športih, skratka, aktivnosti v naravi vam ne bo zmanjkalo.

In kam se odpraviti tokrat?

Celotna Slovenija je lepa na poseben način in prepričani smo, da se da na vsakem koncu naše deželice uživati v različnih aktivnostih, a tokrat vas vabimo, da obiščete Golte. Apartmaji Golte že čakajo na vas, zato nikar ne odlašajte z njihovo rezervacijo, sicer boste ostali brez namestitve.

apartmaji Golte
Golte vas bodo navdušile s prečudovito naravo pa tudi z odličnimi turističnimi nastanitvami.

Golte sodi med priljubljenejša zimsko-letna visokogorska letovišča, zato ste lahko prepričani, da boste tam našli obilo neokrnjene narave in svežega zraka. Lahko se zgolj sprehajate skozi naravo, ali pa obiščete jezero Trije ploti, ki nudi zares fantastične razglede. Navdušila vas bo tudi kraška jama Ledenica, Golte pa so tudi odlična priložnost, da svoje otroke seznanite z najrazličnejšimi rastlinami in drevesi. Morda boste imeli nekaj sreče in vam bo pot prekrižala katera izmed gozdnih živali, ki bo poskrbela za še več navdušenja vaših najmlajših. Z otroki se lahko igrate najrazličnejše igre na prostem, peljete pa jih lahko tudi v Alpski vrt, kjer bodo spoznali avtohtone alpske rastline. Tudi dež vam ne more pokvariti čudovitega vzdušja na Golteh – apartmaji Golte namreč nudijo obilo udobja, zato lahko deževne dni preživite na toplem, kjer lahko krepite družinske vezi, denimo z različnimi družabnimi igrami ali čim podobnim.

Apartmaji Golte vas bodo navdušili

Kot že omenjeno, vam Golte ponujajo toliko možnosti za raziskovanje, da boste težko vse opravili v enem dnevu. Priporočamo vam, da si vzamete več dni za raziskovanje tega slovenskega bisera. Apartmaji Golte so odlična izbira za nastanitev, ki vas bodo prav gotovo navdušili. Postavljeni so v idilično okolico neokrnjene narave, zaradi česar boste deležni neverjetnih razgledov (in sončnih vzhodov, če boste le dovolj zgodaj vstali), poleg tega pa so v celoti narejeni iz lesa, kar bo še povečalo občutek topline in povezanosti z naravo. Apartmaji Golte so primerni za prav vse in to ne glede na to, v kako veliki skupini ste prišli raziskovat bisere Gorenjske. Na voljo so vam namreč apartmaji za 4–11 oseb. Prostorske stiske torej ni. Vsak apartma je sodobno opremljen, v njem pa boste našli vse, kar potrebujete za udobno bivanje – spalnice, kopalnico s straniščem, polno opremljeno kuhinjo, dnevno sobo z jedilnim prostorom ter balkon oz. teraso. Apartmaji za 11 oseb imajo kar 5 spalnic in 3 kopalnice s stranišči, pa še zares ogromno teraso, zato vas ne rabi skrbeti, da bi bili s prijatelji ali drugimi družinami »natlačeni«.

apartmaji Golte
Povežite se z družino na nepozabnem izletu na Golte.

Pomlad je idealen letni čas za krajše ali daljše izlete oz. potovanja, saj ni niti prevroče niti premrzlo. Letos se odločite za raziskovanje Gorenjske, natančneje rečeno, obiščite Golte. Rezervirajte si nastanitev v apartmajih Golte, nato pa se prepustite raziskovanju neokrnjene narave, čudovitega jezera, kraške jame in še mnogo več. Otroci bodo gotovo navdušeni nad prostrano naravo, ki ponuja obilo možnosti za igre na prostem, obenem pa jih lahko še kaj novega naučite, denimo jim pokažete kakšno drevo ali žival, ki vam prekriža pot. Ob večerih ali pa nekoliko turobnejših dnevih se lahko prepustite udobju apartmaja in preko različnih iger krepite svoje družinske vezi. Na Golteh vam res ne bo dolgčas!

Rate this post