Streč folija za zaščito izdelkov

Mislim, da v današnjem času kar vsi na veliko kupujemo prek raznih spletnih strani. Saj to je postala neka stalnica, smo se navadili od takrat, ko smo imeli določene trgovine zaprte. Kupovali smo in še sedaj kar vse kar se je dalo. Od tehničnih aparatov, pohištva, gospodinjskih aparatov in še bi lahko naštevali. Vsi trgovci pa morajo poskrbeti, da je vsak artikel, ki ga pošljejo res pravilno zapakiran, da se med vožnjo ne poškoduje. Ena zaščita je tudi streč folija, da zaščiti izdelek pred prevozom. Če ne veste kaj je to za folijo si preberete na tej spletni strani https://kammtrade.si/stretch-folija/

Vsi nekako poznamo različne folije, a malokdo te folije pozna pod imeni. Prav tako je mogoče marsikomu streč folija neznanka, ko sliši njeno ime. Poznamo jo vsi, če je nimamo doma, pa smo že dobili kakšen artikel zapakiran z njo. To je raztegljiva folija, navadno jo vidite okoli kakšnih palet. Saj z njo zavarujemo izdelke, oziroma kaj je na paleti, da se ne premikajo. Tudi so včasih kakšni gospodinjski aparati ali pohištvo s streč folijo oviti. Saj tako je pohištvo tudi zaščiteno med samim prevozom. Kot smo ugotovili streč folija zaščiti izdelke med prevozom. Ali je ta prevoz med skladišči ali do kupca.

streč folija

Steč folija se dobi namotana na kartonskem tulcu. Dobite jo v različnih dimenzijah, prav tako različne širine. Lahko jo uporabljate tudi doma, da zaščitite kakšne izdelke pred vremenskimi vplivi ali mogoče drva, da se vam ne podrejo. Folija je uporabna za različne namene, ne uporabljajo jo samo v trgovinah ali skladiščih, tudi za domačo uporabo je zelo dobrodošla. Je zelo kvalitetna folija, saj se ne uniči tako hitro. Prav tako jo zelo težko odstranimo, ko jo enkrat kje namotamo. Ne moremo jo uporabiti več krat, saj se ne da lepo odmotat, boste jo morali kar odrezat.

Rate this post