zobni mosticek

Zobni mostiček

Izgubljeni zob ali kar več njih še kako vpliva na samozavest vseh ljudi, ki se jim je to zgodilo. Lahko pa vam te zobe nadomestijo, tako da vam zobozdravniki naredijo zobni mostiček. Seveda jim samozavest pade in takrat tudi začnejo skrivati svoj nasmeh. Zraven teh dveh posledic izgube zob pa je še ena, ki pa je, da se lahko spremeni tudi položaj ostalih zob v ustni votlini.

Izguba zob je lahko zelo boleča izkušnja. Ampak dan danes je tudi zobozdravstvo napredovalo in s tem tudi to, da vam lahko izgubljene zobe tudi nadomestijo. Poznamo drugače kar nekaj nadomestkov izgubljenih zob, ampak ena izmed možnosti je tudi zobni mostiček. Zobje bodo potem izgledali naravni in sploh ne bo nihče vedel, da pa ste kdaj koli sploh izgubili kakšen zob in, da imate zdaj v ustni votlini zobni mostiček. Seveda pa morajo zobni mostički imeti neko podporo, da to ostane fiksno in trdo. Za to pa zobozdravniki uporabijo dva zdrava zoba. Morata pa zoba biti res zdrava, prav tako pa mora biti zdrava tudi dlesen. Drugače vam mostička ne bodo naredili. V bistvu so pa mostički največkrat uporabljeni za nadomestek izgubljenih zob. Uporabljajo se že dolgo, tako da to ni nekaj novega.

Zobni mostiček je torej nek nadomestek izgubljenega zoba. So zelo priljubljeni. Seveda morate najprej k svojemu osebnemu zobozdravniku, ki vam bo pa potem povedal, če je mostiček prava rešitev za vas ali ne. Postopek za delanje mostičkov je kar dolgi, ampak na koncu se pa splača in boste videli, da niste čakali tako dolgo za brez veze. Z mostički boste nazaj pridobili samozavest in skrivanje vašega nasmeha se lahko konča. Mogoče odlična zobna ambulanta za delanje zobnih mostičkov je pa LuxDental. Tukaj delajo odlični zobozdravniki.

Zobni mostiček je rešitev za vse, ki ste kdajkoli izgubili kakšen zob.

Rate this post