zlatarstvo

Zlatarstvo nudi čudovite izdelke za ozaljšanje vaše podobe

Zlatarstvo Holc je pred skoraj petdesetimi leti odprlo svojo prvo poslovalnico v Mariboru. Preverite kar prek spleta vso njihovo ponudbo. Zlatarstvo Holc je danes največja mariborska zlatarna, prisotni so tudi v Ljubljani. Še bolj si prizadevajo, da je njihova ponudba vedno pestra, drugačna, po konkurenčnih cenah in predvsem, da so stranke zadovoljne ter se rade vračajo.

V njihovih spletnih in fizičnih trgovinah lahko izbirate med pestro ponudbo nakita za vas in vaše najbližje. Za vse, ki želite nekaj prav posebnega in unikatnega, bodo zanimivi izdelki Galerije Holc, ki so ročno izdelani izpod rok priznanih umetnikov in oblikovalcev nakita. Na voljo so vam tudi zlatarske usluge, kot so popravilo in čiščenje nakita, prediranje ušes, ipd.

zlatarstvo

Zlatarstvo Holc nudi poleg svetovanja in prodaje, tudi kakovosten servis zlatega in srebrnega nakita. Pod to spada čiščenje, spajkanje utrganih verižic, zapestnic in poškodovanega nakita, zamenjava sponk in karabinov, obnavljanje nakita, vstavljanje izpadlih kamenčkov, prediranje ušes, večanje in manjšanje prstanov, vozlanje biserov in drugo po potrebi njihovih strank. Zlatarstvo Holc tudi odkupuje zlato in srebro. Če imate doma odvečen, poškodovan zlat ali srebrn nakit, zlate kovance, zlati pribor in zobno zlato, ga prinesite v poslovalnico in ga zamenjajte za gotovino ali za nov nakit.

Poročne prstane vam izdelajo v desetih do štirinajstih dneh. V njihovih poslovalnicah vam izdelajo tudi nakit po vaših željah. Uporabljajo 14 karatno zlato (585), srebro pa je 925-Sterling. Zlatarstvo Holc vam omogoča tudi naslednje načine plačila: plačilo po predračunu, plačilo z gotovino ob prevzemu po pošti, plačilo z gotovino v njihovih poslovalnicah in plačilo z bančno kartico v njihovih poslovalnicah.

Blago, kupljeno v spletni trgovini vam bodo dostavili kamorkoli po Sloveniji, po enotni ceni, ne glede na oddaljenost. Večina izdelkov njihove poslovalnice zapusti naslednji delovni dan po prejemu naročila. V tem primeru bo izdelek pri vas najkasneje v 3 delovnih dneh od naročila.

Rate this post