Vinil – vsestranske in trpežne talne obloge najboljše kakovosti

Kaj je vinil in zakaj izbrati talne obloge z vinila? Na ta dva vprašanja bomo poskusili odgovoriti v nadaljevanju.  Vinil je talna obloga narejene iz sintetičnih materialov, kot so PVC-vinil, stekloplastika in mehčalec v materialih. Vinil je izredno trpežen material, narejen iz večih plasti in ima debelo jedro, ki ponuja udobje med hojo. Vinil je izredno popularen oziroma hitro pridobiva na popularnosti zaradi odpornosti na vlago. In čeprav je laminat veliko časa kraljeval med talnimi oblogami je danes vinil že skoraj prevzel vodstvo v priljubljenosti. Vinil danes je namreč dosti debelejši kot v preteklosti, kar pa ga naredi, ne le odpornega na vlago, pač pa tudi popolnoma vodoodpornega. Hkrati je vinil v primerjavi z laminatom izredno vsestranski, saj je primeren za vse talne površine, od kuhinje, predsobe, sobe, dnevne sobe pa vse do kopalnice. Hkrati ga lahko položite tudi v proste z veliko vlage in vode, saj ne vpija vode in preprečuje nastajanje plesni in vodnega kamna. Vinil pa je tudi primeren v kombinaciji s talnim gretjem. Vzdrži prav vse.

Vinil je tako izredno trpežen in vsestranski. Kakšne so še prednosti talnih oblog z vinila in zakaj izbrati ravno to talno oblogo iz vinila? Vinil je primeren za vse, ki iščete cenovno ugodno rešitev za vaša tla, hkrati pa vseeno prisegate na najvišje standarde in kakovost. Preostale prednosti vinila so naslednje: je enostaven za vzdrževanje in čiščenje, primeren za alergike in tiste, ki imate v svojem domu hišne ljubljenčke, na voljo v različnih vzorcih, barvah, dimenzijah, debelinah in imitacijah naravnih materialov. Se pravi karkoli si zaželite boste zagotovo našli pri vinil talnih oblogah. Pri polaganju vinil talnih oblog lahko tudi privarčujete s časom, saj vam ni potrebno odstranjevati trenutno talno oblogo. Vinil se namreč lahko položi neposredno na površino, kjer je druga talna obloga že nameščena.

V podjetju Mansarda Flooring vam ponujajo vrhunsko kakovost vinila in vam v določenih primerih zagotavljajo tudi 10-letno garancijo. Strokovno osebje bo poskrbelo za varno in hitro dostavo vinil talnih oblog na dom ter za polaganje. Vse kar morate vi storiti je iz pestre izbire izbrati vinil talno oblogo po vašem okusu.

Rate this post