termovka za kavo

Termo LED – elegantna termovka za kavo

Iščete način kako uživati v topli kavi ali čaju v hladnih jesenskih dneh, ali hladnem napitku v vročih poletnih dneh? Za vas imamo rešitev. Merkezi konumdaki bu semtimizde bağcılar bayan escort bulabileceğiniz, kullanımı kolay web sayfası. Termovka za kavo, čaj ali kakšen drug napitek z elegantnim LED prikazovalnikom temperature. Termo LED termovka je primerna za različne vrste napitkov. Ker ponuja odlično toplotno izolacijo bo poskrbela, da bo vaš napitek ostal topel ali hladen tudi do 24 ur. To pomeni da boste lahko skozi cel dan uživali v napitku, ki ste si ga pripravili. Termovka za kavo ali čaj je odlično darilo za vse ki uživajo v prijetno topli kavi ali čaju. Če želite eleganten izdelek, ki vam ga bodo mnogi zavidali vam predlagamo, da si jo čim prej naročite saj so zaloge omejene.

Termo LED termovka je izdelana iz kvalitetnega jekla, ki omogoča dobro temperaturno izolacijo. Na voljo je v elegantni črni in beli barvi. Za razliko od drugih termovk na tržišču ima ta termovka za kavo na vrhu namestno navadnega dolgočasnega pokrovčka prav posebno zasnovan pokrovček na dotik z LED zaslonom. Ta zaslon poskrbi za prikaz temperature napitka v termovki.

termovka za kavo

Termovka za kavo je postala pravi prodajni hit saj lahko z preprostim potegom po zaslonu izveste temperaturo vašega napitka ter se vam ni potrebno opeči pri tem ko poskušete toploto napitka. V paketu je vključena 1 termovka v barvi, ki si jo izberete. V termovki pa dobite še nerjaveči filter, ki poskrbi , da si lahko pripravite okusen čaj kar na poti.

Vas zanima za koga je termovka za kavo ali čaj primerna? Primerna je prav za vse. Tako za starejše in otroke za šolo, službo ali za na pot. Vedno bo poskrbela za ohranjanje temperature vašega napitka tudi do 24 ur. Zaradi elegantne zasnove in LED prikazovalnika temperature pa bo izstopala od drugih termovk in vsi vas bodo spraševali kje jo lahko naročijo tudi za sebe.

Torej kaj še čakate. Termovka za kavo ali čaj je na voljo po akcijski ceni 29.99€. Izkoristite ta izjemen popust predno bodo zaloge pošle.

5/5 - (1 vote)