skuterji

Skuterji – prevozno sredstvo za po mestu in vasi

Si že dlje časa želite skuterja, s katerim bi se zapeljali do bližnje trgovine ali v mesto na kavo? Potem so skuterji Peugeot prava izbira za vas. Zakaj? Omenjeni skuterji že več kot 120 let predstavljajo vodilno znamko na področju tovrstne tehnologije, od prvega motorja, ustvarjenega že davnega leta 1898, do prvega električnega skuterja, ki je bil lansiran že leta 1996. Peugeot je v preteklosti razvijal ikonične modele, ki so zaznamovali zgodovino dvokoles, kot so to bili Peugeot 103 ali S55. Danes pa so to znameniti Kisbee, ki velja za najbolj prodajan dvokolesni motor v Evropi. Speedfight pa je že 20 let eden najbolj prepoznavnih skuterjev, ki je nenehno kopiran s strani konkurence, in seveda tehnološko najbolj napreden trikolesni skuter trenutno na trgu – Peugeot Metropolis. V podjetju za prihodnost napovedujejo novo generacijo tehnološko naprednih električnih dvokolesnikov.

skuterji
Skuterji so super udobno in varno prevozno sredstvo za po mestu ali vasi.

Skuterji – različni modeli in prodajna mesta
V prodaji so skuterji Peugeot različnih modelov do 25km/h, do 45 km/h,125 ccm, in 3whell (b). Skuterji Peugeot so na voljo za nakup v spletni trgovini kot tudi v fizičnih trgovinah po vsej Sloveniji. Če si zaželite, da bi izbrani skuter naročili kar iz udobja doma, potem kliknete na spletno stran in oddate naročilo. V primeru, da imate dodatna vprašanja, ali da bi se želeli usesti na skuter ter primerjati udobje vožnje na enem ali drugem modelu, potem bo za vas bolje, da obiščete eno do fizičnih trgovin. Trgovino lahko obiščete v Ljubljani, Kamniku, Radomljah, Kranju, Jesenicah, Celju, Mariboru, Ravnah, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Murski Soboti, Velenju ali Lenartu v Slovenskih Goricah.

Ne glede na to ali ste doma v mestu ali na vasi, skuter je vedno prava izbira, saj vas bo varno in udobno zapeljal iz točke A do točke B. Zato ne odlašajte in izberite model, ki vam najbolj odgovarja.

Rate this post