rezkalni stroj

Profesionalni rezkalni stroj

Rezkanje je postopek odrezavanja obdelovanca, ki ga opravlja rezkalni stroj. Postopek se najpogosteje uporablja za obdelavo ravnih površin, vendar je rezkalni stroj uspešen tudi pri obdelavi ukrivljenih ploskev. Uporabljajo ga mizarji, za obdelavo lesa ter mojstri, ki se ukvarjajo z obdelavo različnih kovin. Rezkalni stroj je zelo zmogljivo delovno orodje, ki je namenjen profesionalni uporabi, saj delo opravlja hitro in natančno. Ker je računalniško nastavljiv, njegovi programi pa programirani, je njegovo delo ponovljivo in izredno kakovostno. Če se tudi vi pri svojem delu soočate s potrebo po napredni in natančni obdelavi lesa ali kovin, potem izberite vrhunske rezkalne stroje SCM, ki vam jih ponujajo pri podjetju z lesnoobdelovalnimi stroji Lestroj. Za izdelavo izdelkov vrhunske kvalitete namreč potrebujete najboljši stroj.

rezkalni stroj

Napredna tehnologija za vrhunske rezultate

Rezkalni stroj italijanskega podjetja SCM Group je plod dolgoletnega znanja, izkušenj in najnovejše tehnologije, združenih v visoko zmogljiv in uporaben stroj. Primerni so tako za manjše mizarske delavnice, kot tudi velike industrijske obrate. SCM rezkalni stroji so namreč opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča programiranje njihovega dela, tako da so se v celoti sposobni prilagoditi potrebam proizvodnje, v kateri se jih uporablja.

Rezkarji, ki so vam na voljo pri ponudniku Lestroj so kakovostne izdelave, odlikuje pa jih robustna konstrukcija. Proizvajalec je še posebej veliko pozornosti namenil zagotavljanju varnosti pri delu, zato so SCM rezkalni stroji opremljeni z vsemi najzaneslivejšimi varnostnimi sistemi. Izbirate lahko med serijami NOVA, CLASS ter Linvincibile, ki so primerni predvsem za profesionalno uporabo v večjih obratih. Za vse male mojstre, ki svoje mojstrovine izdelujejo v manjših delavnicah pa je najbolj primerna serija rezkalnih strojev Minimax. Ta je namreč cenovno dostopnejša, hkrati pa v delavnici zasede manj prostora.

Kakovostni rezkalni stroji imajo litoželezno delovno mizo, zaščitno kapo, možnost nagiba vretena, učinkovit odsesovalni sistem ter natančna vodila za pomik in nastavitev rezkalnega agregata. Stroji najvišjega ranga pa se lahko pohvalijo z avtomatiziranimi nastavitvami, ki zagotavljajo boljšo energijsko učinkovitost in lažje vzdrževanje.

Ne glede na to, ali svoje izdelke izdelujete v sklopu velikega mizarskega obrata ali pa raje ustvarjate v lastni domači delavnici, si pri svojem delu zaslužite pomoč najboljših strojev. Zato izberite SCM rezkalne stroje, ki bodo vrednost vaših izdelkov le še dodatno povišali.