Prsna črpalka za vse mamice

Devet mesecev se bodoči starši pripravljamo na novo življenje na rojstvo otroka. Dovolj časa imamo, da pomislimo na vse kar bomo potrebovali, ko bo naš otrok prišel na svet. Hvala bogu, da si danes lahko ogromno stvari za našega dojenčka lahko izposodimo, da obstajajo take trgovine. Saj drugače nam kasneje te svari lahko doma v omari po ne potrebnem stojijo. Ena od takih stvari je tudi prsna črpalka. Nikoli ne veš kdaj boš črpalko potreboval, zato pa je boljše, da je doma vedno pri roki, ko pride naš otrok domov iz porodnišnice.

Zakaj se uporablja prsna črpalka ne rabimo pisat, saj že samo ime nam pove in tudi že otroci bi nam znali povedat. Nikoli ne vemo, če jo bomo potrebovali, čeprav dojiš otroka. Nekoč je bilo vse težje, ni bilo prsnih črpalk in smo si morale mleko odvečno kar na roke ven iztiskat. Ni bilo prijetno in tudi precej boleče je to bilo. Zato pa so danes prsne črpalke, ki naredijo svoje. Vse je hitreje, brez bolečin in mleko lahko shranimo. Tudi v skrinjo lahko svoje mleko shranite in če ga kdaj ne boste imele, vzamete iz skrinje, ga segrejete do določene temperature in otrok lahko poje vaše mleko.

prsna črpalka

Ker pa vemo, ko prihaja prvi otrok moramo ogromno vsega nakupit. Določeno pohištvo in razni dodatki niso poceni, seveda če je vse novo. Zato pa si je najboljše določene stvari izposodit in potem vrnemo, ko več ne rabimo. Tudi prsna črpalka ne rabi bit nova, lahko jo izposodite. Poglejte na spletno stran, ki vam ponujajo to možnost. Poglejte kakšne prsne črpalke vam ponujajo ter poleg imate tudi cene izposoje. Če do sedaj mogoče niste potrebovali prsne črpalke, nikoli ne veste kaj vam prinaša drugi ali tretji otrok. Zato še pravi čas poskrbite za njo in želim vam prijetne dneve z vašim otročičkom.

Rate this post