poročni make up

Izbrani poročni make up

Poroka je najlepši dan v življenju vsake neveste, ki želi biti popolna v vsej svoji podobi, zato se velika večina nevest odloča za poročni make up, ki je del poročne podobe neveste. Bistvo pri izbiri poročnega make up-a je poudariti določene dele nevestinega obraza, ki jih želi izpostaviti ter rahlo prikritje neželenih pomanjkljivosti na obrazu.

poročni make up

V kolikor se odločate za poročni make up, si vzemite dovolj časa pred samim poročnim dnem, da lahko preizkusite stil make up-a, ki ga želite izbrati za sam poročni dan. Največkrat se neveste odločajo za poročni make up v izbiri naravnih tonov z določenimi detajli izbranih dodatkov morda na sami poročni obleki ali pa pri izbiri teme ter barvnih odtenkov celostne podobe poroke, ki je danes lahko zelo natančno organizirana, pri čemer vam lahko pomaga dober poročni svetovalec, čigar naloga je usklajevanje ter tekoča izvedba poročnega protokola kot tudi celotne poročne zabave. Če se vrnemo nazaj na poročni make up in se dotaknemo pomembnost  negovanja naše kože, ki se začne že doma tako z primernim čiščenjem kot tudi z vlaženjem kože z hidrantno kremo, ki je primerna za vaš tip kože. Tako kot smo si različni mi po karakterju tako si je različna tudi naša koža. Ustrezni strokovnjaki za kožo vam znajo pravilno svetovati pri uporabi vseh pomembnih preparatov za ohranjanje mladostnega videza kože, ena od poglavitnih tem pa je vsekakor zadosten počitek ter miren spanec, saj je to čas ko se tako naše telo kot tudi naša koža uspe regenerirati.

Lepota je skozi današnji čas spreminjala nekatere poglede na lepoto same ženske, ki je sama po sebi lepa, ne glede na to kaj je in ni družbeno sprejemljivo, tako kot naj bi poročni make up nevesti omogočil popolno sproščenost na dogodku tako, bi se morala ženska v svoji koži počutiti vsak dan, zato se v življenju večkrat poglejmo v ogledalo in si namenimo prijazno besedo.