odejice za dojenčke z imenom

Odejice za dojenčke z imenom so odlično darilo ob rojstvu otroka

Bo vaša sestra, prijateljica, teta, nečakinja, znanka v kratkem postala mamica? Ste že razmišljali, kaj ji boste ob rojstvu otroka podarili? Že samo rojstvo je dovolj veliko darilo za nekoga, ki si otroka res želi, pa vendar smo ljudje naravnani tako, da ob vsaki taki lepi priložnosti radi poklonimo kakšno malenkost. Odejice za dojenčke z imenom so idealno darilo, ki se ga bo razveselila vsaka mamica, saj so tople in mehke, če pa bodo bile še personalizirane, bo sreča in presenečenje še toliko večje.

Ob kakšnih priložnostih lahko podarim odejice za dojenčke z imenom?

Odejice za dojenčke z imenom so odlično darilo takrat, kadar je darilo prvenstveno namenjeno dojenčku, torej da ga greje, pomiri ali kaj podobnega. Podarite jih lahko ob rojstvu otroka, rojstnem dnevu, kot baby shower darilo, zapakirate ga lahko skupaj z darilnim setom za otroka, ali pa odejico podarite takrat, ko pridete na obisk k družini z dojenčkom. Odejice so zelo uporabne in zato jih bo zagotovo vsaka mama vesela. Otroka grejejo, ga pomirijo, ščitijo pred insekti in drugimi žuželkami, ker pa so odejice tudi zelo lepo estetsko oblikovane, naredijo otroka še prikupnejšega. Nič ni lepšega, kot opazovati otroka, kako mirno in sladko spi.

odejice za dojenčke z imenom

Za kaj so uporabne odejice za dojenčke z imenom?

Ko se ženska prvič znajde v vlogi mame, je prvih nekaj mesecev po rojstvu kar precej napornih, saj je prisotnega veliko strahu, kako rokovati z otrokom, kaj je zanj najboljše, ali delam prav, kako ga previti, poskrbeti, da bo dobil dovolj hrane in še kaj. V takem primeru je dobro, če ima ženska nekoga (kakšno prijateljico, znanko, morda tudi svojo mamo), ki ji bo znal pri vseh teh dilemah pomagati in jo pomiriti, da bo še vse dobro. Velik problem je tudi to, kaj vse je treba kupiti za otroka, saj šele takrat, ko se znajdemo v neki točno določeni situaciji ugotovimo, kaj bi še morali imeti s seboj, na primer na sprehodu, ko gremo na morje ali kam drugam. Odejice vedno pridejo prav in so zagotovo eden ključnih in najpomembnejših elementov. V njih lahko otroka zavijemo, da mu je toplo, lahko jo kje pogrnemo in otroka položimo nanjo, da ga previjemo ali da se bo malo igral, z njo lahko obrišemo kakšne madeže, ki jih otrok pusti pri hranjenju in še veliko več.

Ker je dojenčkova koža zelo občutljiva, je pomembno, da so odejice narejene iz naravnih materialov, ki so testirani in ne vsebujejo škodljivih snovi ali kemikalij ter ne povzročajo alergij. Odejice za dojenčke z imenom so uporabne skozi celo leto, tudi v najbolj vročih poletnih mesecih, saj so izdelane iz materiala, ki omogoča, da se otrokova telesna temperatura uravnava sama. Tako vam nikoli ne bo treba skrbeti, ali je otroku prevroče ali premrzlo.

Zakaj izbrati odejice za dojenčke z imenom?

Odejice za dojenčke z imenom so še posebej prikupne, saj je na njih napisano ime otroka oziroma dojenčka, kar ustvarja unikaten in prisrčen videz. Z odejico bodo nastale tudi lepe fotografije, ki bodo večen spomin na to, kako srčkan je bil vaš otrok, ko je bil majhen. Personalizirane odejice so sploh odlične v primeru, da imate dvojčke, trojčke … saj lahko za vsakega otroka kupite svojo odejico in tako boste vi in obiskovalci vedeli, kdo je kdo.

Smo vas že prepričali, zakaj izbrati personalizirane odejice? Hitro obiščite katero od spletnih trgovin in prebrskajte ponudbo, nato pa naročite odejico, ki bo ustvarjena posebej za vašega otroka. Lahko jo tudi podarite komu drugemu, ki se je ravno razveselil otroka in sreča bo še večja.

Rate this post