lektoriranje diplomskih nalog

Lektoriranje diplomskih nalog: ni vseeno, koga izberete

Zaključek študija in diplomska ali magistrska naloga je ena največjih prelomnic v življenju človeka (www.digitpen.com). Ne le, da ste tako zaključili eno zelo pomembnih obdobij vašega življenja, ampak se podajate na popolnoma novo pot. Poleg uspešnega zaključnega dela pa je pomembno, da se odločite tudi za lektoriranje diplomskih nalog. Tako bo namreč vaša diploma zares profesionalno oblikovana in vas ter vaše delo predstavila na najvišjem možnem nivoju – z znanstvenega, strokovnega in tudi lepopisnega vidika. Pri podjetju DigiPen vam ponujajo hitro in kvalitetno lektoriranje različnih zaključnih nalog in dizertacij. Poleg tega pa vam lahko slednje na vašo željo tudi prevedejo.

Ko se odločite za lektoriranje pa naj bo izbrani ponudnik zanesljiv in izkušen – pri oddaji diplomskega dela si namreč ne smete privoščiti napak. Nenazadnje gre za vašo prihodnost.

lektoriranje diplomskih nalog

Kako poteka lektoriranje diplomskih nalog

Lektoriranje se izvaja na že dokončanih diplomskih nalogah. Ko zaključite s strokovnim delom pisanja diplome se obrnete na izbrano podjetje, ki izvaja lektoriranje. S svetovalcem se dogovorite glede načina dela, roka oddaje ter cene lektoriranja. Svojo diplomsko nalogo vedno pošljite v Wordovi datoteki, ki omogoča direktne slovnične popravke. Seveda s pri tem vsi vaši podatki strogo varovani.

Če imate posebne želje ali pričakovanja, potem le te omenite izbranemu lektorju. Vsi lektorji imajo ustrezno izobrazbo, ki jo dokazujejo s svojo kopijo diplome in seveda izkušnje, ki bistveno pripomorejo k kakovosti končnega izdelka. Po koncu lektoriranja vam brezplačno izdajo tudi potrdilo o opravljeni lekturi oziroma se podpiše obrazec o lektoriranju vaše fakultete.

Samo lektoriranje diplomskih nalog vključuje:

  • odpravljanje pravopisnih napak,
  • natančno preverjanje slovnične pravilnosti,
  • stilni popravki diplomske naloge brez spreminjanja izvirnega sloga avtorja.

Lektorirano diplomsko nalogo vam vrnejo v roku dveh do treh delovnih dni. Odločite pa se lahko tudi za hitro lektoriranje v enem dnevu ali celo med vikendi in prazniki – takrat in tako hitro, kot to vi potrebujete.