korekcija prsi

Korekcija prsi

Nekatere niso najbolj zadovoljne s svojim videzom, zato se odločijo po določenem času za spremembe. Največ krat se to dogaja s prsmi, nekatere pač mislijo, da imajo majhne in so zato ne zadovoljne. Korekcija prsi je estetski postopek, ki se ga odloča največ žensk oziroma mladih deklet.

Ne razumem, zakaj nekatere ne morejo sprejet svojega telesa takšnega, kot jim ga je dala mati narava. S tem kar imaš bi moral bit vsak zadovoljen, ne pa da išče popravke. Korekcija prsi je ena od teh popravkov, ki se določajo največ krat ženske. Ne morem iz svoje kože, da ne omenim, da se s tem pač ne strinjam, ker nekatere res včasih prav pretiravajo, kaj naredijo iz sebe. Povečanje prsi mora bit res premišljena poteza, ampak vse to ne naredijo. Vidijo kakšno igralko kako ima velike čvrste prsi in seveda morajo one tudi imeti takšne.

prsi

Korekcija prsi vam naredijo samo v estetski kliniki, najbolj lahko zaupate, če stisnete na zgornjo povezavo. Na spletni strani boste tudi videli cenik ter vse kar vam ponujajo. Mogoče si jih boste malo zmanjšale ali povzdignile. Res dobro premislite preden se določite za korekcijo prsi. Zavedajte se, da ste tudi brez lepotnih operacij lepe in da ste ljubljene. Korekcija prsi mora bit premišljena zamisel. Preden greste pod nož se bodo z vami pogovorili in naredili vse preiskave. Še isti dan boste šle domov, kjer boste morale potem lep čas počivat, ampak vedite, da doma pa bodo bolečine. Saj tudi pravijo, da za lepoto moraš potrpeti, tako bo tudi tukaj. Poglejte dobro cenik in boste videle, da boste odštele kar precej denarja. Zato še toliko bolj morate razmislit, če je operacija res pravi način, da si povečate vaše prsi. Jaz vas ne morem v nič prepričat, zato še enkrat vam svetujem, da o vsem dobro premislite in se s kom pogovorite.