polikarbonatne plošče

Kje vse so uporabne polikarbonatne plošče

Polikarbonatna plošča je močna plastika, ki je oblikovana v prozorno ali neprozorno ploščo, katera absorbira malo vlage in je odporna na kemikalije. Tukaj boste našli več informacij o njih in jih naročili preko interneta. Prav tako so negorljive in jih udarci ne poškodujejo. Ker imajo veliko zaželenih lastnosti, se jih veliko uporablja namesto stekla, akrila in drugih materialov. Pogosta uporaba polikarbonatne plošče je razdelitev prostora. Ker je lahka, jo je enostavno premikati po prostoru. Nekatere so izdelane v slogu harmonike, tako da lahko pregrado po potrebi odpirate in zapirate, nekatere pa so narejene celo na koleščkih za lažje premikanje.

polikarbonatne plošče

Ker je polikarbonatna plošča odporna na udarce in kemikalije ter zavira gorenje, je najboljša izbira za nadstreške in rastlinjake. Zaradi narave polikarbonatne plošče zagotavlja večjo zaščito kot drugi materiali, medtem ko so s tene dovolj tanke, da so lahke. Morda niste vedeli, vendar je ta plošča odporna proti nabojom, zato lahko polikarbonatna plošča pomaga zagotoviti ustrezno zaščito in varnost. Uporabljajo jo tudi policisti in vojska. Mnogi proizvajalci iščejo načine, kako izkoristiti lastnosti polikarbonatne plošče. Ker je tako lahka in trpežna, je odlična možnost za izdelavo elektronike, ki je lahko občutljiva na udarce in druge poškodbe, ki bi jih lahko preprečila plošča. Zato bodo tudi vaši nadstreški in rastlinjaki povsem varni pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Ker je odporna na kemikalije, vročino in ogonj, je tudi priljubljena izbira za nekatere avtomobilske dele. Morda boste odkrili rešetke hladilnika, vratne kljuke in celo okvirje žarometov iz polikarbonatne plošče, ki vašemu vozilu dodajo lahko zaščito. Polikarbonatna plošča je več kot 200-krat močnejša od stekla, zaradi česar je odlična zamenjava za steklo, ko je na voljo. Prav tako jo je lažje oblikovati kot druge materiale. Zaradi vzdržljivosti je najboljša možnost za strešna okna in zasteklitev varnostnih luči v zgradbah. Izolira veliko bolje kot steklo in lahko tudi pomaga znižati stroške za ogrevanje, če se uporablja namesto stekla v gradbeništvu.

Rate this post