kettlebell uteži

Kako uporabiti kettlebell uteži za zdravo telo in lepo postavo?

Kettlebell uteži so namenjene telovadbi in zmerni ter intenzivni vadbi za utrjevanje mišic tako za ženske, kot za moške. S temi utežmi lahko naredite veliko različnih vaj za roke, noge, trebuh, hrbet ni drugem mišice, ki jih je treba utrditi z dobro zdravje. Kettlebell uteži so izdelane anatomsko posebej za to, da se lahkotno gibljete in da si trenirate telo ter duha. Zdrav duh je vedno le v zdravem telesu. To so vedeli že stari Grki in do danes se  ni nič spremenilo. Človeško telo ni narejeno za sedenje ampak za gibanje, zato je treba ta osnovna zdravstvena in fizikalna pravila upoštevati, če želite biti zdravi in fit.

kettlebell uteži

Kettlebell uteži lahko izbirate glede na to, v kakšni kondiciji ste. Če ste ženska brez kondicije, boste zbrali najlažje. Ko boste postopoma napredovali, boste lahko kupili težje uteži in vadili  njimi. Če pa ste ženska s kondicijo, boste lahko že začeli s težjimi utežmi. V primeru, da ste moški, boste izbrali težje uteži in če imate kondicijo, se  boste lotili najtežjih. Kakovostne kettlebell uteži so izdelane tako, da jih uporablja lahko vsakdo.

Vaje začnite delati postopoma. Poleg uteži in na sami spletni strani jer dosti napotkov, navodil in videov, kako lahko vadite z utežmi in katere  dele telesa lahko izboljšate. S tem si boste super oblikovali postavo ter zraven še shujšali, k čemur pripomorejo kettlebell uteži. Te uteži morajo biti za vadbo zraven, kajti telo mora čutiti težo, da proizvaja kostni mozeg, novo kri in kosti. Ko je telo v tem smislu zdravo, potem se tudi mišice začno krepiti. Ne samo, da boste lepi, zraven boste tudi izjemno zdravi. Neglede na vašo starost.

Tudi starejše osebe lahko uporabljate te uteži in vaje, ki os primerne za starejše osebe. Sčasoma boste tako napredovali, da boste lahko delali dosti več, kot na začetku. Seveda pa ne pretiravajte.

Rate this post