električni skiroji

Električni skiroji; novodobno prevozno sredstvo

Električni skiroji so prevozno sredstvo, ki je v zadnjih letih postalo vse bolj priljubljeno. Danes se bomo dotaknili teme, kaj vse o električnih skirojih je pred nakupom dobro vedeti. Električni skiroji so v prvi vrsti namenjeni vsem, ki si želijo doživeti nepozabno avanturo potovanja skozi mestno jedro in njegove ulice. Ker so hitrejši od hoje in ker se z njim ni potrebno voziti po cesti, kar sta tudi njihovi glavni prednosti, se boste lahko enostavno izognili gneči. Brez skrbi, da bi zamudili se lahko z električnim skirojem odpeljete na sestanek v službo, v šolo ali pa k svojim prijateljem.

So vas obnoreli električni skiroji?

električni skiroji

Norija z električnimi skiroji traja že zadnjih nekaj let, kar niti ni tako presenetljivo, saj gre za priročno prevozno sredstvo za odrasle in mlade. Potrebno je poudariti, da električni skiro nikakor ni primeren za otroke. Če se tudi vi nameravati pridružiti temu trendu, potem se pred nakupom obvezno pozanimajte o funkcionalnosti izbranega električnega skiroja, da vam bo kar najbolje služil. Koristne informacije, ki jih je dobro vedeti o električnem skiroju so največja hitrost, moč motorja, čas polnjenja baterije in doseg.

Električni skiroji predstavljajo odlično razmerje med hitrostjo in majhnostjo – na cilj vas pripelje v relativno kratkem času, ko prispete pa ga enostavno zložite in pospravite, med vašim službenim delom pa si skiro napolni baterije. Z nakupom električnega skiroja boste tako rešili tudi večni problem iskanja parkirnega mesta – enostavno na vaš odhod počaka v pisarni.

Najnovejši električni skiroji, zahvaljujoč tehnologiji, dosegajo hitrosti povprečnega avtomobila v mestu (približno do 30 km/h. Imajo pa tudi nekaj manjših pomanjkljivosti podobnih kolesu, kot so nslabša uporabnost v deževnem vremenu, kar pa za tiste najbolj trdožive prav tako ne predstavlja ovire.

Cene električnih skirojev se gibljejo med 200 in 1200 EUR, tako da se za vsak žep najde primeren model. Najpogostejše znamke električnih skirojev so Blaupunkt, Xiaomi, Segway in druge. Odločite se za svoj električni skiro in se podajte na svojo avanturo po mestu.