domofon

Domofon je dobro imeti v vsaki hiši

Z domofonom bi morali biti dandanes opremljena vsaka hiša, saj lahko bistveno prispeva k večji varnosti doma. Poskrbite za varen dom in si že danes kupite svoj domofon ter se prepustite brezskrbnemu uživanju v udobju doma.

Domofon je naprava, ki poskrbi za varno, enostavno in učinkovito komunikacijo med vami in obiskovalci in to kar iz udobja domačega naslanjača. Domofoni bodo poskrbeli, da se prav noben obiskovalec ne bo mogel neopaženo izmuzniti z vašega dvorišča. Prvotni domofoni so omogočali le avdio komunikacijo, kar je pomenilo, da ste lahko ne da bi odprli vrata komunicirali z obiskovalci na vašem pragu, do danes pa se je ponudba domofonov bistveno povečala, kar pomeni, da vam ponujajo domofone z najrazličnejšimi funkcijami, ki vsaka zase prispevajo k večji varnosti vašega doma. Tako so vam denimo na voljo t. i. video domofoni, kar pomeni, da lahko z obiskovalci ne le komunicirate, temveč jih tudi vidite. Tako se lahko na podlagi izgleda nekih ljudi odločite, ali jih je varno spustiti v dom ali ne. Wifi domofoni vam omogočajo tudi, da jih povežete s pametnimi telefoni, kar pomeni, da lahko dogajanje pred vašo hišo spremljate kadarkoli in kjerkoli – lahko uživate na prelepih Havajih, pa boste še vedno vedeli, kdo se smuka okoli vaše hiše. Najmodernejše domofone lahko povežete s katerokoli pametno napravo in tako denimo upravljate najrazličnejše naprave v domu – od daleč lahko upravljate senčila, luči v stanovanju, nastavite lahko celo zalivanje vrta. To je zgolj nekaj možnosti, ki jih ponuja kakovosten in sodobne domofon, seveda pa jih je še več – najbolje je, da jih preizkusite na lastni koži.

domofon
Domofoni ponujajo veliko funkcij.

Domofoni sicer niso izum sodobnega časa, saj so prisotni že kar lep čas, dejstvo pa je, da so se do danes močno razvili in tako nam danes ponujajo številne funkcije, ki prispevajo k večji varnosti naših domov. Če želite biti brezskrbni kjerkoli in kadarkoli si torej omislite kakovosten domofon.