brisalci

Kvalitetni brisalci zdržijo do 8x dlje časa

Brisalci so na avtomobilih že dolgo časa in izumila jih je ženska. Ste vedeli, da so bili prvi brisalci tako narejeni, da sta jih ta ženska in njen mož vlekla z ene strani šipe na drugo s pomočjo špage? Zelo iznajdljivo a ne priročno, sta pa bila edina, ki sta lahko vozila v dežju. Danes si življenja v avtu ne moremo predstavljati, brez brisalcev in so kvalitetni brisalci nujni ter obvezna odprema vsakega avta, kar na tehničnem tudi preverijo. Če brisalci ne delujejo dobro, avto tehničnega ne bo naredil.

brisalci

Kvalitetni brisalci zdržijo tudi nekaj let, ker os narejeni iz kvalitetne gume, ki ne spoka poleti in ne otrdi pozimi. Dobro briše v vsakem vremenu, neglede nato, ali pada dež ali pa sneži, bodo ti brisalci delovali brezhibno, tako da boste na cesto vdeli v vseh vremenskih razmerah ter seveda ostale udeležence prometa, kar je nujno, da ne pride do nesreče.

Nekvalitetni brisalci so polovico cenejši od kvalitetnih vendar zdržijo nekaj mesecev ali pa še to ne, ob prvem močnem soncu lai zdržali odpovedo in ne brišejo več, za sabo puščajo mokro sled in zaradi tega ne boste videli skozi steklo avtomobila pred sabo, kaj se dogaja. Takrat boste morali na vrat na nos na prvi črpalki brisalce tudi zamenjati, če jih bodo imeli, ker so za različne avte tudi različni brisalci.

Zato so kvalitetni brisalci nujni, da bodo zdržali dlje časa pri tem pa boste tudi prihranili na denarju, ker jih boste menjali na nekaj dlet, pa bodo še delovali. Če enkrat po pokusite, takrat veste, kaj to sploh pomeni in na škripanje na vetrobranskem steklu avta lahko pozabite ter se prepustite le udobni in varni vožnji v avtu. Ko kupujete brisalce pa ne pozabite, da morate vedeti tone dimenzije, ki jih ima vaš avto. Če tega ne veste, naj vam prodajalec prej pogleda in namesti nove brisalce.

Rate this post