autotepisi hr tepisi

Avto tepihi Withcar

Da bo vaš avto čist in urejen imate na spletni strani Withcar polno opreme, kot so na primer avto tepihi, pokrivala proti toči in drugim vremenskim razmeram, strešni prtljažniki, kovčki, zaščite odbijača, dodatki za platišča in še več si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Zelo pomembni so avto tepihi, ker vzdržujejo notranjo čistočo na dnu avtomobila. Ob deževnih dnevih in kakšnem sneženju so zelo priporočeni ter pomembni, saj zadržujejo vso umazanijo in tekočino na njih. Izdelani so iz gume, zato umazanija ne more priti do vašega dna. Tako lahko ostanete brez skrbi, da boste mogli plačevati za nepotrebna kemična čiščenja avtomobila ali pa da bi se sami mučili z odstranjevanjem nezaželenih madežev.

Avto tepihi so torej kar dobri in lahki za vzdrževanje. Ko operemo svoj avto, tepihe le poberemo ven in jih mimogrede očistimo z vodo ter podrgnemo z šamponom (ki ne sme biti preveč agresivno, da ne poškoduje ali celo uniči material), da se odstrani vsa umazanija, po tem pa jih posušimo na zraku preden jih damo nazaj notri. Res enostavno kaj ne? Bolje kot kakšno sesanje in uporabljanje raznih sredstev za čiščenje. Tudi vrednost vašega avtomobila ob prodaji bo lahko večja zaradi dobre hranljivosti, saj je pomembno, da je avto dobro urejen. Nihče si ne želi imeti umazan avto, ker nam ta ne bo nudil dobrega počutja.

Na Withcar so avto tepihi v zelo solidnih cenah narejeni za vsako znamko avtomobila, kot na primer Audi, BMW, Ford, Fiat, Citroen, Kia, Jeep, Dacia, Honda, Mini, Peugeot, Seat, Nissan… Narejeni so iz kakovostne gume z najsodobnejšo opremo. Pazite na izbiro ponudnika, da vas ne bodo tako rečeno ”nategnili” in prodali slabo kvaliteto, ki vam bo ščitila avto le nekaj mesecev, ali pa še to ne. Zagotovite si svoj avto tepih že danes pri podjetju Withcar po ugodni ceni za kakovosten material.