apartmaji kranjska gora

Apartmaji Kranjska Gora – raj za goste

Prelepa Gorenjska nas vedno vabi – naj bo pomlad, poletje, jesen ali zima. Pogledi neokrnjene narave, svež zrak in priložnosti za sprostitev kličejo. Ob tem pa vam omogočajo odlično bivalno izkušnjo omogočajo različni apartmaji Kranjska Gora. Preverite ponudbo na https://www.steblajapartments.com/, ki vas bo zagotovo prepričala.

Kranjska Gora – raj za domačine in turiste

Kranjska Gora sodi med ene najbolj priljubljenih turističnih točk v naši državi. Najpogosteje jo ljudje povezujejo z zimsko turistično sezono, ko so apartmaji Kranjska Gora napolnjeni z ljubitelji zimskih športov. Prav tako pa je priljubljena tudi v ostalih mesecih, ko ponuja odlično izhodišče za različne pohode, kolesarstvo, pohvalijo pa se lahko tudi z zipline-om, paintball-om ter drugimi bolj ali manj adrenalinskimi športi.

Kranjska Gora torej predstavlja pomembno in za turiste zanimivo središče športnega življenja. In prav po športu jo ljudje najpogosteje prepoznajo. Kljub temu Kranjska Gora z okolico skriva številne druge posebnosti in skrivnosti, zaradi katerih je vredna svojega obiska. Od arhitekturnih posebnosti, kamor sodi Ruska kapelica, do naravnih posebnosti, kamor sodijo: jezero Jasna, Zelenci, v bližini pa se nahaja tudi najvišja gora Triglav, ki vabi do Aljaževega stolpa.

 

apartmaji kranjska gora
Apartmaji Kranjska Gora so raj za turiste – domače in tuje.

 

Apartmaji Kranjska Gora in njihova ponudba

Apartmaji Kranjska Gora ponujajo odlične bivalne pogoje za vse goste – tudi najbolj zahtevne. Odlikujejo jih urejenost, čistost ter vedno prisoten pridih narave. Izbirate lahko med naborom apartmajev različnih velikosti, v katerih lahko biva več gostov.

Če prihajate v Kranjsko Goro z osebnim vozilom ne skrbite, saj bo vaš jekleni konjiček dobil svoje mesto na zasebnem parkirišču. Apartmaji so opremljeni z vsemi nujno potrebnimi prostori – spalnico, dnevno sobo, kopalnico, kuhinjo ter shrambo. Čeprav smo prepričani, da želite čas nameniti svojim bližnjim, ne skrbite – na voljo je brezžični internet in kabelski programi, da tudi morebitni prosti čas ne boste namenili dolgočasju.

Ker se apartmaji nahajajo v neposredni bližini smučišč, vam lahko zagotovimo, da bo pogled skozi okno prava »paša za oči« za vse, ki ste ljubitelji narave, gora in mirnega okolja.