podjetje Apple

Kaj nam bo prinesel Apple leta 2020?

Če ste tudi vi ljubitelj tehnologije, sploh pa obožujete podjetje Apple, zaradi njihovih inovacij in pozornosti na privatnost, potem vas zagotovo zanima kaj vam bo to podjetje leta 2020 prineslo, saj se že sedaj kar eno leto pred keynote-i leta 2020 pojavljajo mnoge govorice. Te govorice nam napoveduje prihodnost Apple-ovih produktov katera jim bo zagotovo pripeljala še več rednih strank, kot jih že imajo. Apple je vsekakor podjetje, ki ima ene izmed najbolj podpirajočih skupin strank, saj skor polovica ljudi, ki kupuje njihove produkte so kot bi nekateri rekli “apple sheep” in bodo kupili vse, kar jim podjetje Apple postavi na mizo samo zato, ker je pač Apple in jih hočejo podpirati, preostali pa kupujejo njihove produkte, zaradi njihovih inovacij, za katere mnogi pravijo da veliko zaostajajo, kar morda drži, ampak ko le nekaj inovirajo, to skoraj vedno naredijo bolje kot ostala podjetja.

apple

Temu je mogoče tako, ravno zaradi tega, ker so si vzeli kakšno dodatno leto časa, da so lahko tehnologijo dokončno razvili in obdelali, tako da jih ne čakajo nobena presenečenja. Her noktada olduğu gibi, bu semtte de gaziosmanpaşa escort kızları oldukça bakımlı ve seksidir. Glede nerazvite tehnologije pa smo v zadnjem času imeli kar nekaj primerov, najbolj zaznamovan je bil “Galaxy Fold” zložljiv telefon, ki je že po nekaj urah testne uporabe se popolnoma uničil in obrabil.

No pa pustimo to za naslednjič, namen tega članka je da vam povemo kaj vam bo podjetje Apple prineslo leta 2020. Leto 2020 je trenutno zaznamovano kot najboljše leto za podjetje Apple, saj naj bi takrat izšlo ogromno nove tehnologije, na njihovih produktih. Razni analitiki kot je Ming-Chi Kuo napovedujejo iPhone popolnoma brez “bezels” tako da bo celotna sprednja stran delujoč ekran, kamera pa bo skrita pod njim. Nazaj pa naj bi prinesli tudi slaven “Touch ID” ta pa naj bi bil integriran v sprednje steklo. Napovedujejo pa tudi “Siri OS” torej naj bi Siri imela svoj operacijski sistem.

Rate this post